NOVI STARI STRUČNI STOŽER / Bilić ostaje izbornik

Čini se da je nevjerojatno velika podrška javnosti utjecala na ostanak istog sastava vodstva reprezentacije.

16.10.2009.
7:17
VOYO logo

Slaven Bilić ostaje izbornik hrvatske reprezentacije. Uz njega ostaje i dosasdašnji stručni stožer. Odluku je Bilić priopćio na konferenciji za novinare u hotelu Sheraton.

Iako se mislilo da će Bilić odstupiti nakon neuspjeha u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010. godine, očito je na odluku    
"vatrenog" stožera utjecala velika podrška javnosti, odanost reprezentativaca, podrška dijela Izvršnog odbora HNS-a te predsjednika HNS-a Vlatka Markovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na sastanku stručnog stožera odlučili smo da vjerujemo igračima i izrazili želju da nastavimo. Odanost mojih igrača bila je neupitna, taj njihov stav se potvrdio i na utakmici u Kazahstanu, a kada smo danas ujutro na sastanku s predsjednikom i glavnim tajnikom HNS-a Vlatkom Markovićem i Zorislavom Srebrićem saznali i njihovu želju da ostanemo, sve se poklopilo. Naravno, jedna od najvažnijih činjenica bitnih za našu odluku je pozitivan stav hrvatske javnosti, koji je u protekla dva, tri dana bio upravo nevjerovatan", kazao je Bilić.

Odluka o ostanku Bilića na izborničkoj funkciji bit će potvrđena na sjednici izvršnog odbora HNS-a u petak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilić je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije od 25. srpnja 2006., a otad je vodio "Vatrene" u 37 susreta, zabilježivši 26 pobjeda, sedam neodlučenih ishoda i četiri poraza, uz razliku pogodaka 75:37.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo