NAKON ODLASKA NIKE KOVAČA / Bilić odredio novog kapetana

Izbornik Bilić kazao kako mu je Niko Kovač bio produžena ruka na terenu. Kao moguća zamjena za Kovača spomenut i Ivan Jurić koji igra za Genou.

8.1.2009.
15:10
VOYO logo

Svega nekoliko sati nakon što je objavljena vijest o oproštaju Nike Kovača od hrvatske nogometne reprezentacije, izbornik Slaven Bilić održao je konferenciju za novinare na kojoj nije skrivao razočaranje što je dosadašnji kapetan rekao zbogom "kockastom" dresu.

 "Mi smo izgubili najvažnijeg igrača, ne samo kao kapetana, već moju produženu ruku na terenu. Niko Kovač je nenadoknadiv i žao mi je zbog ovakvog raspleta. Kovačeva uloga u našoj momčadi je bila iznimno važna, jer da nismo imali njega nikada ne bi igrali s toliko kreativaca. Možda nije bio najbolji na svijetu, no za nikoga ga ne bi mijenjao," istaknuo je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Kovačeva oproštaja otvorilo se pitanje tko će zauzeti njegovo mjesto u momčadi. Za sada se najviše nameću Ognjen Vukojević i Nikola Pokrivač, no Bilić i njegovi suradnici razmišljaju o još jednom igraču.

"Uskoro putujemo u Italiju kako bi snimili Ivana Jurića koji igra za Genou," naglasio je Bilić dodavši kako je već odredio ime novog kapetana reprezentacije, ali će ime objaviti tek nakon razgovora s igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo