LOGIČAN SLIJED / Bilić: Kapetan je Robert Kovač

Image

Robert Kovač bit će kapetan na svakoj utakmici na kojoj će igrati, poručio je nogometni izbornik Slaven Bilić uoči prijateljske utakmice s Hrvatskom.

9.2.2009.
7:57
VOYO logo

ZAGREB - Iako se na okupljanju hrvatskih nogometnih reprezentativaca u nedjelju, uoči utakmice Hrvatske i Rumunjske koja se igra u srijedu u Bukureštu, nije želio izjasniti o tome tko će zamijeniti Niku Kovača na kapetanskom mjestu, izbornik Slaven Bilić dao je naslutiti da bi to mogao biti upravo Nikin brat Robert Kovač.

- Vi ste se svi raspisali o Nikinom odlasku, o tome kako nemamo kapetana, a zaboravili ste na Roberta Kovača. On je bio dokapetan i logično je da će sada preuzeti vrpcu u onim utakmicama koje će igrati - poručio je Bilić. Međutim, kapetansku vrpcu će do lipnja, kada Kovaču istječe suspenzija "zarađena" na utakmici s Engleskom, preuzeti netko drugi. Opet se nagađa da bi to mogao biti Darijo Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa svojom odlukom Bilić će igrače upoznati na prvom njihovom sastanku. Nakon pitanja o kapetanu, sljedeća važna stvar bio je i povratak Eduarda da Silve. Bilić mu je obećao određenu minutažu u utakmici protiv Rumunjske, a nada se da će mu to pomoći da se vrati u momčad Arsenala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo