MARKOVIĆ ČASTI NACIJU / Besplatno na utakmicu protiv Malte

Image

HNS je odlučio sve navijače počastiti besplatnim ulaznicama za kvalifikacijsku utakmicu za EURO 2012 Hrvatska - Malta.

15.11.2010.
20:00
VOYO logo

U znak zahvale za 20-godišnju vjernost hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji Izvršni odbor HNS-a je na sjednici u ponedjeljak odlučio počastiti sve navijače besplatnim ulaznicama za kvalifikacijsku utakmicu za EURO 2012 Hrvatska - Malta, koja će se igrati u Zagrebu, na Maksimiru, 17. 11. u 17:30 sati.

U sklopu utakmice bit će održana i prigodna proslava 20-te obljetnice prve utakmice novog razdoblja protiv SAD-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaz na utakmicu moguć je samo uz ulaznicu, a preuzimanje ulaznica do isteka zaliha je na sjevero-istočnim blagajnama stadiona u Maksimiru, do  17. studenog 2010. od 12 do 18 sati. Jedna osoba može preuzeti do 4 ulaznice.

PROGRAM:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

16:00 - otvaranje fan zone na zapadnom parkiralištu stadiona u Maksimiru, uz bogat zabavno-glazbeni program i nastup Davorina Bogovića, Slavonskih lola i drugih izvođača ...

17:00 - prigodna proslava 20. obljetnice sa sudionicima prve utakmice novog razdoblja: Hrvatska - SAD, uz prigodnu izvedbu pjesme "Ruža Hrvatska" Prljavog kazališta, kao i prije 20 godina.

17:30 - početak utakmice Hrvatska - Malta

19:15 - nastavak zabavno-glazbenog programa u fan zoni uz Slavonske lole, DJ-a i ostale izvođače

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povrat novca za ulaznice kupljene kupljene u internet pretprodaji izvršit će partner HNS-a za prodaju i distribuciju ulaznica tvrtka Dekod storniranjem zaduženja kreditne kartice ili uplatom na tekući račun građana ako su ulaznice plaćene putem ponude, o čemu će svi Naručitelji biti kontaktirani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo