Bez poraza 19 utakmica / Belgija napunila mrežu Kostarike u zadnjoj pripremnoj utakmici

Image
Foto: AP Images

Belgija na Mundijal odlazi s dvije uvjerljive pobjede, protiv Egipta (3:0) i Kostarike (4:1)

12.6.2018.
9:17
AP Images
VOYO logo

Belgija je uspješno prošla zadnji test prije početka Svjetskog prvenstva u Rusiji, sinoć je u pripremnoj utakmici u Bruxellesu pobijedila Kostariku sa 4:1. 

Prvi pogodak na utakmici u 24. minuti zabili su gosti, a strijelac je bio Bryan Luiz. Dries Martens je donio izjednačenje za Belgiju u 32. minuti, a Romelu Lukaku najprije povećava na 2:1 u 42. minuti i onda na 3:1 u 50. minuti. Mitchy Batshuayi je zabio za konačan rezultat u 65. minuti. Sjenu na pobjedu Belgije bacio je izlazak Edena Hazarda u 70. minuti zbog ozljede. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Belgija je na SP u Rusiji u skupini G s Engleskom, Panamom i Tunisom. Prvu utakmicu Belgijanci igraju u ponedjeljak, 18. lipnja protiv Paname u Sočiju.

Kostarika, koja je na zadnjem SP stigla do četvrtfinala, u Rusiji je u skupini E s Brazilom, Srbijom i Švicarskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer je odigrana još jedna pripremna utakmica i to između Senegala i Južne Koreje, no iza zatvorenih vrata u Groedigu, selu pored Salzburga. Pojedinosti ove utakmice također nisu bili dostupne na kladioničarskim stranicama, a ništa nije objavljeno ni na društvenim mrežama. 

Prema nekim medijima, Senegal je pobijedio sa 2-0 nakon autogola Kim Young-gwona i pogotka Moussa Konatea u 90. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni jedan savez nije objavio rezultat ove utakmice na svojim službenim stranicama ni nekoliko sati kasnije, iako je Senegal objavio sastav prve momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo