ENGLESKI REPREZENTATIVAC NE DVOJI TKO JE BOLJI / Beckham: Manchester United proći će Inter

Image

Engleska momčad taktički je potkovanija, a ima i više igrača koji mogu riješiti utakmicu LP, smatra bivši igrač Uniteda.

23.2.2009.
14:01
VOYO logo

Premda su mišljenja prilično podijeljena kada je u pitanju ukupni pobjednik najzanimljivijeg para osmine finala Lige prvaka između Intera i Manchester United, za David Beckhama upitnik ne postoji.

"Proći će moja bivša momčad, uvjeren sam u to. Imao sam prilike vidjeti Inter na djelu, kada su igrali protiv nas, te nisam bio impresioniran načinom kojim igraju. Istina je da su nas pobijedili, ali znamo kojim putem su prošli da bi uhvatili tri boda", rekao je Beckham aludirajući na prvi pogodak Adriana  uz pomoć ruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United može odigrati utakmicu na više načina. Mogu biti agresivni po cijelom terenu, mogu biti mirni i čekati šansu. Utakmicu s njihove strane može riješiti mnogo više igrača nego li s Interove. U svakom slučaju je Manchester ozbiljnija momčad od Intera", rekao je David čija se svaka riječ ovih dana prati povećalom, te je zaključio:

"U meni Manchester ima najvećeg navijača. Pogotovo sada kada sam u dresu Milana. Mi ne smijemo voljeti Inter", uz smijeh je završio engleski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo