NA POMOLU TRANSFER NOGOMETNE ZVIJEZDE / Beckham ipak ostaje u Milanu

Image

Iako je prvotno odbacivao takvu mogućnost, trener LA Galaxyja Bruce Arena dao je naslutiti da će ostati bez usluge sjajnog Engleza.

6.2.2009.
13:16
VOYO logo

Prema razvoju situacije, čini se da je David Beckham bliži ostanku u Milanu nego povratku u LA Galaxy. Nije tajna da su u tijeku pregovori zainteresiranih strana, međutim iz izjave trenera američke momčadi Brucea Arene, koji je upočetku odlučno odbijao ostanak Engleza u Italiji, da se naslutiti da će nogometna zvijezda karijeru nastaviti u Milanu.

"Što god na kraju ispadne iz cijele ove priče siguran sam da će biti na dobrobit kluba. Riječ je o dogovoru dvaju klubova, a pregovori su u tijeku", rekao je Arena dodajući kako se nada da nastala situacija neće previše utjecati na momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Beckham ne krije želju za ostankom. Ponajprije jer žarko želi zaigrati na SP-u u Južnoj Africi, a Capello će ga tamo voditi samo ako bude igrao u jakom klubu poput sadašnjeg.

"Vrlo sam sretan zbog Beckhama i Milana. On je velika medijska zvijezda. Kada je dolazio u Milan, svi u o njemu pričali su u tom smislu, kao o zvijezdi, a ne kao o igraču. Međutim, Beckham sada igra u kontinuitetu i u svakoj utakmici je sve bolji i bolji. Milan ga želi zadržati, a navijači su vrlo zadovoljni s njegovim stilom igre i predstavama koje pruža na terenu", vrlo jasnu poruku odaslao je don Capello.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane Beckham je jasno dao do znanja da želi ostati.  

"U ovom trenutku mi je Milan važniji od novca. Na prvom mi je mjestu nogomet i moja karijera. Mislio sam da bih mogao biti uspješan u Seriji A, ali nisam očekivao da ću se toliko zabavljati. Pristup na Milanovim treninzima i općenito atmsfera ovdje najbolja je koju sam iskusio u svojoj karijeri", rekao je Beckham i zaključio: "Jako mi je važno da ostanem trajno u Milanu kako bih mogao biti dio engleske reprezentacije koja će zaigrati na SP-u 2010. godine".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo