4. KOLO LIGE PRVAKA / Bayern pred eliminacijom

Image

Osminu finala nakon 4. kola ostvarili su Bordeaux, ManU, Chelsea i Porto. Posebno sretan može biti izbornik BiH Ćiro Blažević jer su Džeko i Misimović odveli Wolfsburg do pobjede nad Bešiktašem.

3.11.2009.
22:04
VOYO logo

Nogometaši Boredauxa plasirali su se u osminu finala Lige prvaka zahvaljujući 2-0 pobjedi protiv Bayerna u Muenchenu u 4. kolu skupine A. Istovremeno, Bavarce je ovaj poraz doveo na rub eliminacije iz daljnjeg natjecanja.

Strijelci za veliki uspjeh Bordeauxa bili su Gourcuff (37) i Chamakh (90).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U istoj skupini Juvetus je stigao do tri nova boda pobjedom nad Maccabijem u Haifi. Jedini pogodak na utakmici djelo je  Cmoranesija u drugoj minuti sučeve nadoknade prvog dijela utakmice.

Nakon četiri kola Bordeaux ima 10 bodova, Juventus 8, Bayern 4, a Maccabi je bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini B, Manchester United odigrao je 3-3 s CSKA na Old Traffordu. Ipak, momčadi Alexa Fergusona i to je bilo dovoljno za prolaz u osminu finala elitnog europskog klupskog natjecanja.

Gosti iz Moskve vodili su do 10-ak minuta prije kraja sa 3-1, ali United je uspio spasiti bod i to golom Valencije u drugoj minuti sudačke nadoknade. Pogotke za CSKA postigli su Džagojev (25), Krasić (31) i Vasilij Berezucki (47), dok su prije Valencije za domaće uspješni bili Owen (29) i Scholes (84).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 U drugoj utakmici skupine, Wolfsburg je na krilima Ćirinih izabranika Misimovića i DŽeke napravio veliki korak ka drugom mjestu svladavši Besiktas na gostovanju u Istanbulu na njegovom Inonu stadionu sa 3-0. Pored ove dvojice strijelac za njemačku momčad bio je i Gentner.

Nakon četiri kola Manchester United ima 10 bodova, Wolfsburg 7, CSKA 4, a Besiktas 1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Milana i Reala iz Madrida su u susretu skupine C na San Siru odigrali 1-1.  Milanu su poveli gosti iz Madrida pogotkom Benzeme (29), a izjednačio je Ronaldinho (35-11m). U drugom susretu Marseille je sa 6-1 potopio Zuerich. Marseille je već u 11. minuti vodio sa 2-0 autogolom Aegertera (4) i golom Abriela (11), na 2-1 smanjio je Alphonse (32), ali u drugom poluvremenu Marseille je došao do visoke pobjede preko Nianga (51), Hiltona (80), Benoita Cheyroua (87) i Brandaa (89).

Nakon četiri kola Milan i Real imaju po sedam bodova, slijedi Marseille sa šest, dok Zurich ima tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Chelseaja i Porta plasirali su se u osminu finala iz skupine D Lige prvaka već nakon 4. kola. Chelseaju je bio dovoljan i bod s gostovanja kod madridskog Atletica na Vicente Calderonu u utakmici koja je završila 2-2 (0-0), dok je Porto kao gost na GSP stadionu u Nikoziji svladao APOEL sa 1-0.

Dva pogotka za Atletico postigao je Aguero (66, 90+1), dok je dvostruki strijelac za Chelsea bio Drogba (82, 88). Jedini gol za Porto u Nikoziji postigao je Falcao (84).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon četiri kola vodi Chelsea sa 10 bodova, Porto je drugi sa 9, Atletico ima 2, a APOEL 1 bod.

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo