hat-trick messija / Barcelona uvjerljivom pobjedom sa šest golova izbila na vrh

Luis Suarez je bio jedini strijelac za Barcelonu u prvom poluvremenu, kad je na proigravanje Xavija zatresao mrežu gostujućeg vratara Cristiana Alvareza, ali u drugom je dijelu uslijedila prava golijada domaće momčadi

8.3.2015.
14:34
VOYO logo

S uvjerljivih 6-1, uz hat-trick Lea Messija, Barcelona je na Nou Campu svladala Rayo Vallecano i izbila na vrh ljestvice španjolskog nogometnog prvenstva.

Luis Suarez je bio jedini strijelac za Barcelonu u prvom poluvremenu, kad je na proigravanje Xavija zatresao mrežu gostujućeg vratara Cristiana Alvareza, ali u drugom je dijelu uslijedila prava golijada domaće momčadi koja je s konačnih 6-1 proslavila uspon na vrh ljestvice španjolske Primere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtoj minuti nastavka prvi je mrežu gostiju načeo Gerrard Pique koji se najbolje snašao u gužvi nakon udarca iz kuta. Potom je uslijedio šou Lea Messija. Od 56. do 68. minute Argentinac je ostvario hat-trick koji je započeo udarcem s bijele točke, kad je iz ponovljenog pokušaja svladao Alvareza. U 63. minuti je natrčao na loptu koju je nakon udarca Suareza kratko odbio gostujući vratar, a u 68. minuti odlično reagirao na ubacivanje Jordija Albe, varkom se oslobodio čuvara i neometan poslao loptu u mrežu.

Gosti su do jedinog pogotka došli iz kaznenog udarca dosuđenog zbog prekršaja Danija Alvesa koji je za taj start zaradio i crveni karton jer je bio posljednji čovjek obrane. Precizan izvođač bio je Alberto Bueno. Konačnih 6-1 u 90. minuti svojim je drugim pogotkom postavio Suarez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Rakitić je u igru ušao u 60. minuti, a zamijenio je Javiera Mascherana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo