BRILJIRAO ANTE TOMIĆ / Barcelona ponizila bivše NBA prvake

Image
Foto: AP Images

Tomić je u igri proveo 31 minutu, iz igre je gađao 4-9, a s linije slobodnih bacanja 4-4. Imao je i dvije asistencije, dvije blokade, jednu osvojenu i dvije izgubljene lopte.

10.10.2012.
9:21
AP Images
VOYO logo

Košarkaši Barcelone pobijedili su Dallas Maverickse 99:85 u prijateljskom susretu igranom u Barceloni pred 17.000 gledatelja u dvorani Sant Jordi, a jedan od najboljih igrača u katalonskim redovima bio je hrvatski reprezentativac AnteTomić sa 12 koševa i 10 skokova.

Tomić je u igri proveo 31 minutu, iz igre je gađao 4-9, a s linije slobodnih bacanja 4-4. Imao je i dvije asistencije, dvije blokade, jednu osvojenu i dvije izgubljene lopte. Najefikasniji igrači kod Barcelone bili su PeteMickael i JuanCarlosNavarro sa po 19 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši NBA prvaci igrali su bez prve zvijezde, DirkaNowitzkog, koji nije nastupio zbog ozljede koljena, a najefikasniji su bili Chris Kaman (15) i Darren Collison (14).

U SAD-u je odigrano još nekoliko pripremnih NBA utakmica. Milwaukee je pobijedio Cleveland (97:80) uz čak šest igrača s dvoznamenkastim brojem koševa. Najviše su zabili Monta Ellis (15) i Brandon Jennings (15), a kod Cavaliersa CJ Miles sa 18 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chicago Bullsi su pobijedili Memphis Grizzlies 92:88, dok je New Orleans bio bolji od Charlotte Bobcatsa 97:82.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo