ČAROBNI MESSI ZABIO DVA GOLA / Barcelona održala školu nogometa Realu

Image
Foto: PIXSELL

Jose Mourinho samo je tjedan dana ponosno i podrugljivo gledao Guardiolu. Mnogi su bili u pravu, nevjerojatnu Barcelonu Real ne može dobiti dvaput zaredom. Messi je zabio dva gola i pokazao Realu gdje treba gledati - u leđa Barceloni.

27.4.2011.
20:49
PIXSELL
VOYO logo

Prava drama odvijala se na Santiago Bernabeu u srijedu navečer gdje je Barcelona maestralno pobijedila nemoćni Real Madrid 2-0.

U prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka, najbolji nogometaš svijeta, Leo Messi, zabio je dva gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo poluvrijeme prošlo je bez golova, a prvi je pao u 76. minuti uz asistenciju Affelaya, a to mu je ujedno bio i prvi gol u nekoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka.

Kraljevski klub nije se mogao obraniti ni jedanaest minuta kasnije kad je Messi primio loptu na 40-tak metara od gola te nadigrao trojicu igrača kada je fenomenalnu akciju završio loptom u mreži sirotog Casillasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razočarani navijači Real Madrida već su nakon drugog gola počeli napuštati stadion.

Real je već ranije  u 59. minuti počeo gubiti bitku živaca kada je Pepe dobio crveni karton zbog grubog starta na Alvesa. Mourinho se odlučio pobuniti pa je i on zaradio crveni karton. Evo izlike Mourinhu za katastrofalni poraz.

Ramos je dobio žuti karton u 53. minuti što znači da neće igrati u uzvratnoj utakmici na Camp Nou 3. svibnja.

Messi je definitivno spasio utakmicu od koje se očekivalo malo više. Ovo mu je jedanaesti gol u Ligi prvaka i čak 52. u ovoj sezoni čime nastavlja obarati vlastiti rekord.

Barcelona je s 2-0 došla posve nadomak wembleyskog finala kao i Manchester United, a bilo bi pravo čudo da propuste prednost koju su stekli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo