ČUDA SE DOGAĐAJU / Barça rasturila Celtic i - izgubila!

Image
Foto: Sceenshot

Ako netko slučajno nije gledao utakmicu između Celtica i Barcelone, vrlo lako će doći do zaključka da je katalonska momčad potpuno podbacila u Glasgowu. No, pogled na statistiku pokazat će drugačiju sliku.

8.11.2012.
9:55
Sceenshot
VOYO logo

Najveće iznenađenje Lige prvaka u srijedu navečer priredio je Celtic koji je pred svojim navijačima svladao Barcelonu s 2:1. Onaj tko nije gledao utakmicu, doći će do zaključka da je momčad Tita Vilanove, koji je na teren poslao najjači sastav, potpuno podbacio u tom susretu, no pogled na statistiku pružit će sasvim drugačiju sliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćini su imali samo pet udaraca u okvir Barçinih vrata i zabili su dva gola, gotovo 50 posto uspješnosti. S druge strane, Katalonci su uputili ukupno 23 (?!) udarca prema vratima Celtica, od toga 14 unutar okvira, ali nisu pronašli put do mreže.

Još je fascinantniji statistički podatak da je Barcelona imal 89 posto posjeda lopte, a domaćini samo 11 posto, no svejedno su uspjeli pobijediti Messija, Xavija, Iniestu i ostatak moćne družine s Nou Campa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira što su imali apsolutnu dominaciju, u Barceloni se nisu izvlačili na 'parkirani autobus' pred vratima Celtica, već su putem službenog Twitter profila čestitali domaćinu na "zasluženoj pobjedi u tjednu u kojem su proslavili 125 godina postojanja".

Image
Foto: Sceenshot
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo