RADOST I NEVJERICA / Balić ostaje, ali Vori odlazi iz Zagreba

Image

Ivanu je ugovor smanjen za manje od 20 posto, a Igor je zatražio raskid zbog nepoštivanja ugovornih obveza.

19.6.2009.
16:15
VOYO logo

Ivano Balić ostaje u redovima Zagreba CO! Tako je na najbolji mogući način riješena višemjesečna trakavica nakon što su se u klubu odlučili na rezanje ugovora rukometašima uslijed ekonomske krize. Zadovoljstvo nisu krili u klubu, ali ni Balić.

"Svi smo zadovoljni. Nisam došao samo na jednu sezonu, već namjeravam odraditi ugovor do kraja", kratko ali jasno poručio je Balić, a njegov menadžer Caballero je dometnuo: "Recesija je svima donijela probleme, uvažili smo ih".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O svoti nitko nije htio pričati , no pretpostavlja se da je dosadašnjih  300.000 eura godišnje umanjeno za manje od 20 posto. 

No, nasmiješena lica čelnika Zagreba ubrzo su se namrštila, Igor Vori zatražio je raskid ugovora! Pivot hrvatskog prvaka ima uporište u klauzuli, koja kaže kako ima pravo na raskid ugovora ukoliko mjesečna rata ugovora ne bude isplaćena do 15. u mjesecu. To se nije dogodilo, i pismo sa zahtjevom raskida ugovora našlo se na stolu čelnika Zagreba već dan kasnije. Zahtjev je, naravno, sve u klubu neugodno iznenadio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vori na to ima pravo. Nažalost, nije s nikim usmeno razgovarao već je pismeno zatražio raskid ugovora, što je došlo iznenada", rekao je direktor kluba Bartol Kaleb.

Čini se da će Vori karijeru nastaviti u Njemačkoj, Loewenu ili Hamburgu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo