BABIĆ ULAZI U RING SA STARIM HRGOVIĆEVIM ZNANCEM: / 'Takozvani Savage neće čuti posljednje zvono'

Image
Foto: Screenshot

Prije malo više od mjesec dana došao je pete pobjede u karijeri

13.11.2020.
21:53
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski teškaš AlenBabić 21. studenog ulazi u ring s britanskim boksačem TomomLittleom (10-8-0).

"Ovo je za mene bio užurban period, ali ne želim se odmarati, želim se boriti. Tom je dobar dečko, on je borac. Razmijenili smo nekoliko poruka na društvenim mrežama, ali to me neće zaustaviti. Savage čeka da ga pustim i da upiše novi nokaut", kazao je Babić u najavi borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Alen radi previše pogrešaka. Nastupao sam na puno višem nivou i to će se vidjeti. Bit ću previše za njega, ovo je došlo prerano u njegovoj karijeri. Trenirao sam neko vrijeme s ovom borbom u svojim mislima i spreman sam. Takozvani Savage neće čuti posljednje zvono", poručio je Little.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj Britanac je, inače, s Filipom Hrgovićem prije dvije godine odmjerio snake, a El animal je slavio nokautom u četvrtoj rundi.

“Moje mišljenje je da je Hrgović sljedeći Kličko koji će vladati dugo vremena”, rekao je nedavno Little o svom bivšem suparniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Babić je prošlog mjeseca petom profesionalnom meču ostvario i petu pobjedu. Tada je sredio je 36-godišnjeg Irca Nialla Kennedyja sudačkim prekidom u trećoj rundi. Babić je u drugoj rundi oborio Irca, a potom u trećoj završio posao. Sasvim sigurno isto želi ponoviti i iduću subotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo