PLAYOFF LIGE PRVAKA / Arsenal preživio pakao Istanbula, kiks Schalkea

Image

Osim susreta Dinamo - Austrija, sinoć je odigrano još pet dvoboja završne runde kvalifikacija Lige prvaka.

22.8.2013.
6:47
VOYO logo

Arsenal je u Istanbulu deklasirao Fenerbahče 3-0, Basel je u sjajnoj utakmici u Sofiji pobijedio Ludogorec 4-2, Schalke i PAOK su u Gelsenkirchenu odigrali 1:1, a identičnim rezultatom je završila i utakmica Steaua - Legia.

Arsenal je u Istanbulu dominirao od prve minute i apsolutno zasluženo pobijedio Fenerbahče 3-0. Golove za 'topnike' zabili su Gibbs (51), Ramsey (65) i Giroud (78-11m).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Basel je u sjajnoj utakmici u Sofiji pobijedio Ludogorec 4-2. Golove za švicarski sastav zabili su Salah (12, 59), Sio (63) i Schar (83-11m), dok su strijelci za domaćine, koji su od 83. minute igrali bez isključenog Caicare, bili Marcelinho (23) i Stojanov (50).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schalke je remizirao s PAOK-om 1:1. Momčad iz Gelsenkirchena je povela golom Farfana u 32. minuti, a izjednačio je Stoch u 73. minuti.

Identičnim rezultatom završila je utakmica između Steaue i Legije iz Varšave. Rumunji su poveli golom Piovaccarija u 34. minuti, a izjednačio je Kosecki (53). Za Legiju je cijeli susret odigrao hrvatski nogometaš IvicaVrdoljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvratni susreti na rasporedu su 27. kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo