COPA AMERICA / Argentina opet razočarala navijače

Nogometna reprezentacija Argentine priredila je još jedno neugodno iznenađenje svojim navijačima na Copa America. U susretu drugog kola A skupine Argentina je u Santa Feu odigrala 0:0 protiv Kolumbije i nakon dva kola ima samo dva boda.

7.7.2011.
7:49
VOYO logo

Nogometaši Argentine ni u drugoj utakmici Copa Americe nisu uspjeli upisati sva tri boda. Reprezentacija Kolumbije uspješno se obranila od argentinskih napada i sačuvala mrežu od pogodaka. Utakmica je završila 0:0.

Domaćinu prvenstva Južne Amerike i jednom od najvećih favorita za naslov kontinentalnog prvaka sada prijeti ispadanje već u prvom krugu natjecanja. Srećom po Gauče u zadnjem kolu igraju protiv najslabije momčadi u skupini Kostarike i pobjeda bi trebala biti dovoljna za prolaz u četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćini Cope mogu biti i sretni što nisu izgubili jer je Kolumbija imala nekoliko sjajnih prilika, no vratar AZ-a Sergio Romero odličnim je obranama spriječio potpunu senzaciju. Najbolju priliku Kolumbija je imala u 67. minuti kada je Falcao izbio sam ispred argentinskog vratara, no Romero je sjajno reagirao.

Najbolji argentinski nogometaš Lionel Messi ponovo je razočarao, baš kao i Carlos Tevez te ostatak društva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolumbija nakon dva kola ima četiri boda i nalazi se na vrhu skupine, druga je Argentina sa dva boda, Bolivija ima jedan, a na začelju je Kostarika bez bodova. Međutim, Bolivija i Kostarika utakmicu drugog kola igraju u četvrtak navečer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo