ZVIJEZDE STIŽU U MALAGU / Arapski milijarder drmat će prijelaznim rokom!

Image
Foto: AP

Malaga je u netom završenom prvenstvu izborila četvrto mjesto i plasman u kvalifikacije Lige prvaka. Vodstvo kluba iz tog je razloga krenulo u ofenzivu na tržištu igrača.

25.5.2012.
15:59
AP
VOYO logo

MADRID - Nakon što je španjolski nogometni prvoligaš Malaga prvi put u povijesti izborio plasman u nogometnu Ligu prvaka, vodstvo anadaluzijskog kluba krenulo je u slaganje momčadi za novu sezonu.

Na listi želja su napadač Manchester Cityja EdinDžeko, te dvojac iz Milana AntonioCassano i Robinho. Prema pisanju španjolskog tiska katarski vlasnici su spremni odvojiti 25 milijuna eura za Džeku, te oko 30 milijuna zajedno za Cassana i Robinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, Cassano i Robinho su osim u Milanu igrali zajedno i u Real Madridu, pa bi Malaga mogla postati treći klub u kojem dijele svlačionicu. Robinho je član Milana od 2010. kada je stigao iz Cityja, a prije toga je igrao za Real Madrid i Santos, dok je Cassano član 'Rossonera' od 2011. a igrao je i za Sampdoriju, Real, Romu i Bari.

Džeko je stigao u City 2011. iz Wolfsburga za 42.5 milijuna eura i nakon početnih odličnih nastupa ubrzo je pao u drugi plan. RobertoMancini više vjeruje Sergiju Agüeru, Carlosu Tevezu i MarijuBalotelliju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malaga je sezonu zaključila na četvrtom mjestu i igrat će u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo