POTVRĐENA KVALITETA HRVATSKOG VRATARA / Alilović prioritet Ademaru

Image

Iako mu ugovor sa Španjolcima ističe 2010. godine, predsjednik kluba želi našeg vratara obvezati na vjernost novim ugovorom.

7.1.2009.
21:03
VOYO logo

ADEMAR - Odličnim igrama za svoj Ademar Leon, hrvatski rukometni vratar Mirko Alilović postao je prvi prioritet kluba bar kad se pita predsjednika Juana Ariasa.

"Klub ima nekoliko važnih zadataka za obaviti, kao što je pronaći zamjenu za Julena Aguinagalde ili pokušati produžiti neke ugovore, ali mislim da bi naš prvi prioritet trebao biti Mirko Alilović".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nešto više od desetak dana Ademar Leon je u Barceloni pobijedio istoimenog domaćina 31-25 i osvojio Asobal kup. Hrvatski reprezentativac je po svim sudovima bio igrač utakmice i najveći misterij za domaći napad. Alilović se prometnuo u jednog od najčvršćih stupova Ademar Leona, pa ovakva izjava predsjednika kluba za list Marcu ne čudi.

Hrvatski vratar ima važeći ugovor s Ademar Leonom do 2010. godine, ali klub već sada želi produženje i imaju za cilj da Alilović još nekoliko godina ostane kod njih, unatoč tome da postoji sve veći broj interesenata za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo