PETROVIĆU I IGRAČIMA SAMO PACKE / Aci javna opomena i upozorenje

Image

Trener KK Zadra Aco Petrović javno je opomenut od strane vodstva kluba zbog svojih, prema tumačenju klupske vrhuške, neprimjerenih izjava o štrajku igrača.

28.11.2008.
20:25
VOYO logo

Trener Zadra Aleksandar Petrović je na novinskoj konferenciji nakon pobjede protiv Maroussija u Eurocupu najavljivao štrajk igrača, a nedugo zatim demantirao ga je predsjednik kluba Kristijan Magaš. Direktor kluba Giussepe Giergia iz Zagreba je poručio Petroviću kako će predložiti Upravnom odboru da ga kazni zbog "predugog" jezika. Epilog svega je javna opomena Petroviću i savjet da upozorenje da svoje izjave ograniči samo na sportski dio, za koji je nadležan.

Priopćenje KK Zadar donosimo u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na večerašnjoj sjednici Upravnog odbora K.K. Zadra odlučeno je da se trener prve momčadi Aleksandar Petrović javno opomene zbog svojih izjava koje je dao na konferenciji za novinare poslije utakmice K.K. Zadra i B.C. Maroussija. Osim opomene on je i upozoren da svoje izjave ograniči samo na sportski dio za koji je nadležan, a za sve ostalo je nadležna uprava Kluba.

Osim trenera upozoreni su i svi igrači da se u svojim izjavama koncentriraju isključivo na komentiranje igre. U slučaju izjava koje izlaze van okvira njihove nadležnosti biti će kažnjeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U.O. je zadovoljan dosadašnjim rezultatima, podržava dosadašnji rad trenera i momčadi i nada se još boljim rezultatima i dobroj suradnji s medijima. Pozivamo sve u klubu i oko kluba da se okrenu boljoj suradnji za dobrobit kluba, a ne senzacionalizmu."

Dakle i trener, ali i igrači ovaj su put prošli samo s "packama", a ako se situacija ponovi pristupit će se novčanom kažnjavanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo