PASMINE POZNATE PO VJERNOSTI / Najvjerniji psi: ovi psi poznati su kao najvjernije pasmine u svijetu

Image
Foto: Pixabay
Image
Foto: Pixabay

Vjernost je jedna od najvećih i najvažnijih odlika svakog psa. Želite li saznati koji su to vjerni psi, donosimo vam popis onih koji su u svijetu poznati kao najvjerniji

26.1.2018.
13:29
Pixabay
VOYO logo

Nije slučajnost što pse zovemo svojim najboljim prijateljima. Oni to zaista i jesu. U svijetu postoje pasmine koje su danas simbol odanosti, a mi smo za vas izdvojili koje su to pasmine poznate kao najvjerniji psi.

Labrador

Labrador je pasmina poznata po inteligenciji i želji za učenjem. Odan je svojim vlasnicima, iznimno poslušan i pas koji je idealan za novopečene vlasnike. Dresuri ga treba podučiti još kao štene, iako labradori mogu bez problema učiti i u zrelijoj dobi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Akita inu

Još jedna pasmina koja je zahvaljujući poznatom filmu Hachiko postala pravi simbol odanosti. S obzirom na to da je sklon vezati se samo za jednog vlasnika, bit će mu odan do zadnjeg dana.

Njemački ovčar

Njemački ovčar je pravi pas čuvar koji vas nikada neće iznevjeriti. Ujedno je jedna od najinteligentnijih pasmina u svijetu. Iako na prvi pogled odaje dojam kao opasna pasmina, njemački ovčar zapravo je prava maza – važno je samo da ima dobrog vlasnika koji će u njemu probuditi svu ljubav koju može dati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doberman

Vjernost i pouzdanost glavne su odlike ove, naizgled opasne pasmine. Doberman, iako poznat po svojoj tvrdoglavosti, jedan je od najvjernijih pasa na svijetu. Za njegovu dresuru potrebno je mnogo truda i volje.

Francuski buldog

Francuski buldog manja je simpatična pasmina, poznata po svojoj razigranosti i tvrdoglavosti. Također je jedan od najvjernijih pasmina, a posebno je odan jednom vlasniku kojeg sam odabere. Osvajaju gdje god se pojave, a zbog svoje nestašnosti često upadaju u nevolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Patuljasti pudl

Ova pasmina privržena je svojim vlasnicima, a u nekim slučajevima može pokazivati i određenu posesivnost. Patuljasti pudl blage je i dobre naravi kojom će vas odmah osvojiti.

Na kraju, važno je dodati da svaki pas može biti vjeran i odan, ako mu damo ljubav kakvu zaslužuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Samit
Versailles
Brak na prvu
Tajne vinove loze
Nestala
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbie u školi za princeze
Brak na prvu Australija
default_cta
Obiteljske tajne
ZLOGLASNI
Cijena strasti
VOYO logo