Gastronomsko ljeto uz MealPass! / Upoznajte gastronomsku ponudu diljem Hrvatske i uštedite!

Image
Foto: https://pixabay.com/photos/salad-restaurant-meal-dinner-569156/

Stiglo nam je ljeto, stigle su nam vrućine, duži dani, pa i dani odmora u kojima se želimo maksimalno opustiti i prepustiti hedonizmu i uživanju na svim razinama. Ljeto obično ne trpi preduga zadržavanja u kuhinji oko pripreme obroka i preteška jela pa je zato dobro omogućiti sebi i svojoj obitelji da tijekom ljeta jedete zdravo, maštovito i kvalitetno.

1.7.2024.
9:38
https://pixabay.com/photos/salad-restaurant-meal-dinner-569156/
VOYO logo

Također, ljeto je vrijeme u kojem imamo više vremena - više putujemo, više se odmaramo i radimo planove koje nas vesele. Pa zašto onda ovoga ljeta ne biste jeli u kvalitetnim restoranima i napravili gastro turu diljem Hrvatske? No uz ograničen budžet, kako sebi omogućiti posjete restoranima ili dostavu raznovrsnih obroka?

Image

Jednostavno i lako uz MEALPASS!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MEALPASS je mobilna aplikacija koja vam omogućuje da uštedite do 14% na svakom obroku koji konzumirate u restoranu koji se nalazi u MEALPASS mreži. Mjesečna pretplata za MEALPASS aplikaciju iznosi samo dva eura, a taj iznos se već isplati nakon jednog prosječnog ručka od 20 eura.

Image

Korištenje aplikacije je vrlo jednostavno i intuitivno. Korisnik treba samo kliknuti na gumb "Pokaži za popust" kako bi generirao animaciju koju zatim pokazuje osoblju restorana. Nakon što osoblje verificira popust, korisnik može nastaviti s uživanjem u obroku. Plaćanje se obavlja izravno u restoranu, a korisnici mogu birati između plaćanja karticama ili gotovinom, ovisno o njihovim preferencijama. Na taj način, aplikacija omogućuje brzu i bezbrižnu upotrebu, uz osiguravanje pogodnosti i uštede za korisnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz aplikaciju MEALPASS, možete lako kontrolirati koliko trošite na obroke u restoranima. Svaki put kad koristite aplikaciju, ostvarujete uštedu do 14% na ukupan račun, što vam pomaže da bolje kontrolirate svoje financije.

Korištenjem MEALPASS aplikacije, primijetit ćete promjenu u svom budžetu, ali i u svom zadovoljstvu. MEALPASS mreža obuhvaća više od 200 restorana uključujući à la carte restorane, restorane s dnevnim ponudama, street foodove, slastičarnice, konobe, vinarije i pizzerije. Otkrijte nove restorane, upoznajte gastronomsku ponudu diljem Hrvatske, uživajte u finoj hrani ovog ljeta i štedite svoj novac!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Aplikaciju možete skinuti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo