Moneo

Na automatima osvojio jackpot od skoro pola milijuna kuna

Da sreća prati hrabre i dobre ljude, pokazao je još jedan od igrača na sreću koji je na automatima osvojio jackpot od skoro pola milijuna, točnije 456.519,35 kn.

Dobitnik je osvojio nagradu 26. srpnja 2017. godine u automat klubu Moneo u Čakovcu i to je jedan od većih Jackpotova u Hrvatskoj isplaćenih u automat klubovima.

Tvrtka MONEO d.o.o. priređuje igre na sreću od 2003. godine. Trenutno posluju u deset automat klubova u svim većim gradovima u Hrvatskoj; u Dubrovniku, Splitu, Zadru, Čakovcu, Osijeku te pet klubova u Zagrebu.
Moneo Automat klubovi su vrhunski uređeni i opremljeni najmodernijim igrama na sreću uz koje možete osvojiti najveći Jackpot u Hrvatskoj!
Najbolja zabava na jednom mjestu, najbolji slot brendovi Egt, Igt, Atronic, Novomatic te ruleti Alfastreet.
Moneo prati sve najnovije trendove i redovito nadopunjuje postavu automata prema svjetskim standardima…
U svim automat klubovima Moneo možete pratiti razne utakmice uz piće u ugodnom interijeru. Ukoliko se ne možete odlučiti za jedan sportski događaj možete istovremeno pratiti više utakmica te se i  kladiti se na Psk uplatnim mjestima.
Moneo je prvi u Hrvatskoj povezao sve automate u jedan jedinstveni Jackpot ( Mega jackpot ), uz to svaki Moneo automat klub ima do tri lokalna jackpota ( Gold, Silver i Daily ).
Od 2013. godine samo u  Mega jackpotu podijeljeno je preko 1.500.000,00 kn .
U automat kubovima Moneo imamo tjedna događanja ( Kolo sreće, Happy hour, turniri ) koji su popraćeni hranom, pićem, promotivnim bonovima i dobrom zabavom za igrače.
U svim Moneo automat klubovima možete uživati i u klimatiziranom prostoru za pušače
Profesionalnim i inovativnim pristupom izgrađena je tvrtka  visokog standarda i ugleda, koja je usmjerena prema novim izazovima i novitetima na tržištu, te ostvarivanju novih ciljeva.
Svim gostima i ljudima dobre volje u svim našim automat klubovima uz ugodnu atmosferu, ljubazno osoblje i brzu isplatu dobitaka pružamo vrhunsku zabavu i potpuni užitak u igri .

Povratak na Net.hr