NE PROPUSTITE ! / Telemach korisnicima EON-a donosi Wimbledon u Ultra HD rezoluciji

Image

Ljubiteljima tenisa Telemach je osigurao prijenos svih mečeva najdugovječnijeg i najprestižnijeg teniskog turnira putem EON TV-a.

2.7.2024.
16:05
VOYO logo

Ekskluzivna prava na prijenos Wimbledona i ove godine ima Sport Klub koji na svojih 15 kanala, dostupnim u svim EON paketima, nudi bogat izbor vrhunskog sportskog sadržaja. Tako će kanal SK4K prenositi mečeve s centralnog terena i to u Ultra HD (UHD) rezoluciji koja omogućava nevjerojatno realistično iskustvo gledanja.  

Ultra HD rezolucija pruža četiri puta više piksela od standardnog Full HD-a što je idealno za velike ekrane, popularne za uživanje u sportskim prijenosima. Visoka razlučivost, koja omogućuje jasniji prikaz brzih akcija, detalja na terenu i izraza emocija sportaša, gledateljima pruža realističan doživljaj događanja. Dodatno, funkcija skalabilnosti omogućava prilagodbu visoke rezolucije na ekrane niže rezolucije, poput HD-a, bez značajnijeg gubitka kvalitete i jasnoće slike. Tako i oni korisnici koji ne posjeduju Ultra HD uređaj mogu uživati u prednostima visoke rezolucije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujući EON platformi, najpoznatiji Grand Slam turnir moguće je gledati uživo, na svim uređajima i gdje god se nalazili, a uz EON Sports Mode pratiti statistike, poretke, analize i sve ključne detalje turnira u realnom vremenu. Tako će svi korisnici EON-a, od 1. do 14. srpnja, moći uživati u sjajnim mečevima prvoklasnih tenisača, među kojima nastupaju Borna Ćorić, Jannik Sinner, Carlos Alcaraz, Iga Swiatek, Elena Rybakina te Donna Vekić, uz najbolje iskustvo gledanja.

Osim vrhunskog sportskog sadržaja, EON TV ima i najveći Video klub s više od 25.000 naslova koje korisnici mogu preuzeti i u njima uživati čak i izvan mreže. Uz prednosti EON-ovog modernog i inovativnog sučelja, preporuka i personaliziranog odabira sadržaja, Telemach svakom korisniku pruža jedinstveno iskustvo uživanja u omiljenim filmovima, serijama i emisijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo