Nevjerojatno / S Admiralom igrate i punite svoj račun

Image

Uz Turbo Euro do 14. 7. 2024. svaki obični listić s minimalno četiri para, minimalnim tečajem 1,40 po paru i minimalnom uplatom od 1 € automatski donosi besplatne oklade. Za ljubitelje klađenja tu je i Mega bonus

27.6.2024.
0:01
VOYO logo

Europsko prvenstvo u punom je jeku. Navijači diljem kontinenta sad imaju jednu misiju - da  njihova momčad izbori što bolji rezultat. No tko će na kraju biti prvak, sad ne zna nitko. A upravo to prilika je za mnogobrojne nogometne znalce koji vole klađenje. Admiral je pripremio mnoštvo novosti i poslastica za igrače, pa je vrijeme da se pokrenete i zaigrate. Za sve ljubitelje igre tu je Turbo Euro -  igraj i puni svoj račun. Dovoljno je uplaćivati listiće i tako puniti račun besplatnim okladama.

Do 14. 7. 2024. svaki obični listić s minimalno četiri para, minimalnim tečajem 1,40 po paru i minimalnom uplatom od 1 € automatski donosi besplatne oklade. I zato - igrajte svaki dan jer ćete tako puniti svoj račun besplatnim okladama. U promociji sudjeluju samo listići uplaćeni putem online računa igrača, a priznaju se svi obični sportski listići (bez sistemskih i multi tip listića, odnosno listića s više ishoda na jedan par) čija je uplata minimalno 1 €. Listići uplaćeni besplatnim okladama ne ulaze u promociju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači moraju paziti da listići koji ulaze u promociju moraju sadržavati minimalno četiri para s minimalnim tečajem 1,40 po paru. Ako se na listiću nalaze dodatni parovi s tečajem manjim od 1,40, besplatne oklade dodjeljuju se prema broju parova s tečajem 1,40 ili većim. Besplatne oklade dodjeljuju se u određenom postotku prema iznosu uplate i broju parova na listiću koji zadovoljavaju uvjete (npr. za sportski listić s 12 parova s tečajem 1,40 ili većim i uplatom od 50 € dodjeljuje se 10%, odnosno 5 € besplatnih oklada).

I ono što je vrlo važno - igrač u jednom danu može osvojiti više besplatnih oklada. No to nije sve. Admiral ima i mnoge druge novosti koje se svakako isplati pogledati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sve nove igrače tu je Mega bonus. Zaronite u uzbuđenje igre sa 100 besplatnih vrtnji, 10 € bonusa i 10 € besplatnih oklada. I to sve bez uplate!!! Svoju igru možete pojačati s mega 100% bonusa do 1000 €! U napad na nagrade možete krenuti s 20 € u besplatnim okladama na Admiral Betu. No ni to nije sve. Ako aktivirate A360, možete uzeti još 20 € bonusa!

U ponudi je i Sport bonus. Brzo i jednostavno priključite se timu sportskih šampiona i krenite u pobjedničku seriju na Admiral Betu uz besplatne oklade dobrodošlice! Registrirajte se i dobivate 100 besplatnih vrtnji, 10 € bonusa i 10 € besplatnih oklada za uspješnu registraciju bez uplate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uplatite li 20 €, možete krenuti u napad uz dodatnih 20 € u besplatnim okladama! Prilikom prve uplate ostvarujete i casino paket dobrodošlice od 100% do 1000 €.

Pridružite se tisućama igrača koji su već osjetili slast pobjede i postanite dio ove nevjerojatne priče. Očekuju vas bonusi, vrtnje i nagrade koje će nogomet pretvoriti u nezaboravno iskustvo igre. Registrirajte se, iskoristite ekskluzivne bonuse i otkrijte svijet igara u Admiralu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18+Samo za starije od 18 godina. Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno.

ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo