Play ponuda

Redovno navodnjavanje / Revolucionarni sustav za zalijevanje vrta: potpuno se prilagođava potrebama vaših biljaka te štedi vodu do 50 %

Image

Proljeće je uvelike stiglo i vrijeme je da obnovimo svoj vrt

26.3.2023.
0:05

Ožujak i travanj su idealno vrijeme da posadimo lukovice, mrkvu, rajčice, krumpir i još mnogo toga. Osim toga, proljeće je odlično dobai  za sadnju cvijeća poput gladiola, suncokreta ili begonija.

Da bi naše biljke blistale i kvalitetno rasle i razvijale se, moramo voditi pravilnu njegu o njima. Temperature rastu, a tlo se zagrijava, tako da tijekom sljedeća tri mjeseca svojim biljkama moramo pružiti redovno navodnjavanje. Ono inače zahtijeva mnogo vremena i energije.

O tome ne morate brinuti ako imate učinkovit i adekvatan sustav navodnjavanja. Sada možete uživati u brizi o svom vrtu i biljkama uz visokokvalitetni novi uređaj za automatsko navodnjavanje biljaka Waterly, koji se instalira u samo nekoliko minuta, a protok vode može se prilagoditi potrebama biljaka.

Zalijevajte sve biljke odjednom: smanjite račune za vodu

Waterly sustav je dizajniran da navodnjavanje biljaka učini brzim i jednostavnim. 

Nema bespotrebnog trošenja vode na sve strane. Waterly vam nudi  izvanrednu prilagodljivost zahvaljujući 20 metara dugom crijevu koje vam omogućuje da pokrijete cijeli vrt bez potrebe za saginjanjem ili stajanjem satima dok zalijevate biljke.

 Ovaj sistem ima 20 dvosmjernih konektora koji raspršuju vodu u svim smjerovima, a podesivi poklopci omogućuju regulaciju protoka vode pojedinačno za svaku biljku.

Svakoj biljci možete pružiti točno onoliko vode koliko joj je potrebno jer imate tri načina rada: lagani, srednji i jaki.

Uštedjet ćete vrijeme jer se nećete morati saginjati i prilaziti svakoj biljci zasebno. Nema više bolova u kičmi i nogama – potrebno je samo da u par koraka podesite sustav i odvrnete slavinu.

Uživajte u zdravijim biljkama uz manje troškova i rada ✔

shimmer fallback
shimmer fallback

Za šaren, rascvjetan i mirisan vrt i dvorište

Waterly možete postaviti za navodnjavanje vrta, plastenika, cvjećnjaka ili čak voćnjaka. Sustav radi besprijekorno u različitim vremenskim uvjetima, a izrađen je od visokokvalitetne plastike, koja osigurava dugotrajno korištenje.

Svi dijelovi su izrađeni tako da prianjaju, i čvrsto su spojeni kako bi se spriječilo curenje vode. 

Ovo je rješenje koje ste čekali – učinkovit, ekonomičan i praktičan način da vaše biljke dobiju kvalitetnu njegu!

Unaprijeđena i sigurna kupnja putem interneta - samo na Dokishop stranici pronađite Waterly sustav za zalijevanje vrta, i ostvarite nevjerojatne popuste!

Kako bi do kraja bili odani svojim kupcima, Dokishop trgovina nudi povrat novca, bez dodatnih pitanja i bez komplikacija. Dakle, ako iz bilo kojeg razloga želite vratiti proizvod, slobodno to možete učiniti, i novac će vam biti vraćen.

shimmer fallback
shimmer fallback

NAPOMENA: Popust na ovaj proizvod je vremenski ograničen i traje do ponoći ili do isteka zaliha. Zato požurite, jer je na zalihama koje se tope velikom brzinom ostalo samo par komada Waterly sustava za zalijevanje vrta.

Bujni zeleni travnjak i šareni vrt prepun sočnih plodova? Veoma lako i brzo uz Waterly!