STVARAMO POVIJEST OD 1999. / Proslavite 25. rođendan A1 Hrvatska uz jedinstveni poklon

Image

Danas kada se parkirate u gradu jednostavno uzmete svoj mobitel i utipkate registracijsku oznaku u SMS poruci koju pošaljete na broj zone parkinga, bez razmišljanja. Ali, jeste li znali da je A1 Hrvatska, tadašnji Vipnet, prije točno 23 godine, prvi u svijetu predstavio SMS parking?

28.6.2024.
0:02
VOYO logo

SMS parking ili mParking usluga jedinstveni je sustav naplate koji su, sada već davne 2001., u potpunosti osmislili Vipnetovi stručnjaci, nekoliko mjeseci nakon što je u svijetu predstavljen GPRS, koji je bio osnova za rad ove usluge. Ovaj model plaćanja parkiranja kasnije su preuzeli brojni operateri diljem svijeta.

25 godina inovacija i suradnji

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, to nije jedina inovacija koju je ova kompanija predstavila u 25 godina svoga postojanja. Možemo spomenuti i prvu uslugu na bonove, prve multimedijske poruke (MMS), prve videopozive na koje su se javljala poznata lica poput Sandre Bagarić i Gorana Ivaniševića te mnoge druge novitete koje danas zapravo uzimamo zdravo za gotovo.

Možemo se, također, pohvaliti da su kroz naša vrata od 1. srpnja 1999. prošli brojni stručnjaci koji su ostavili dio sebe kako bismo danas postali jedan od najvećih telekoma u Hrvatskoj, s više od 2 milijuna korisnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Jer sve što želimo je – sve!

A kako bismo proslavili 25. rođendan i zahvalili vam na vjernosti, pripremili smo poseban poklon – besplatan parking do 5 eura za sve A1 korisnike na naš rođendan 1. srpnja! Bez obzira na to jeste li na putu prema poslu, u šopingu ili jednostavno uživate u slobodnom danu, parkiranje vam taj dan neće biti briga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve što trebate učiniti je platiti parking mParking uslugom, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Svim Tomato i A1 korisnicima na bonove iznos će biti vraćen u roku od pet dana, a svim A1 privatnim i poslovnim korisnicima na pretplatu iznos će biti umanjen na idućem računu.

Vaše povjerenje nam je najvažnije

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj poklon nije samo znak naše zahvalnosti, već i potvrda naše predanosti pružanju najbolje usluge. Vaše povjerenje dovelo nas je do ovih 25 godina uspjeha, a mi smo posvećeni tome da i dalje budemo vaš najbolji izbor.

Za više informacija o načinu korištenja besplatnog parkinga, posjetite našu web stranicu ili kontaktirajte našu službu za korisnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo