Informatičke knjige za 0 kuna

Ne propustite najnovije informatičke hit naslove svjetskih izdavača na hrvatskom jeziku.

Izdavačka kuća knjizara.hr, specijalizirana za informatičku literaturu, i ove godine nastupa na Interliberu, gdje će ponuditi najnovije informatičke hit naslove svjetskih izdavača na hrvatskom jeziku.

Među njima su i najbolje ocijenjene hit knjige namijenjene učenju programiranja aplikacija i igara za Apple iPhone i iPad. Tu su i svjetski bestseleri u svojim područjima: Programiranje C# od O’Reillyja, Naučite Android autora Marka Gargente i Programiranje Java Yakova Faina.

Pored ovih najnovijih naslova u ponudi će se naći još mnoštvo vrhunskih informatičkih knjiga najcjenjenijih svjetskih izdavača kao što su Adobe Press, Microsoft Press, O’Reilly, Sybex i Wrox. Među njima sasvim sigurno treba istaknuti Office 2010 Korak po korak i Windows 7 Korak po korak iz naklade Microsoft Pressa te HTML5 kao vrlo traženu knjigu iz područja Web dizajna i naravno Network Warrior koja se u krugovima mrežnih administratora neformalno smatra najvećim autoritetom i svojevrsnom admin „biblijom“.

Knjizara.hr sa svojom popularnom edicijom ITexpert je najveći hrvatski izdavač informatičke literature, koji je u zadnjih 7 godina pridobio povjerenje tisuća zadovoljnih čitatelja, i ove je godine na Interliberu posjetiteljima pripremio prodajnu akciju u kojoj mogu doći do informatičkih knjiga za nula kuna.

Naime u akciji”3-2-1″ u kojoj kupac prvu knjigu plati po punoj cijenu, drugu u pola cijene, treću dobije potpuno besplatno, čime u konačnici ostvaruje popust veći od 50%. Na štandu će se u suradnji sa informatičkom školom Infokatedra održavati edukacija u primjeni Photoshop trikova.

Štand knjizara.hr smješten je u paviljonu 6 (štand 12e). Sajam je otvoren od 13. do 18. studenog od 10 do 19 sati a ulaz je besplatan.

http://www.knjizara.hr/

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr