Uskoro nam se bliži ožujak - mjesec kad se opraštamo od zime i uživamo u jednom od najljepših doba u godini: proljeću. Ugodnije vrijeme i više sunčevog svjetla potiču dobro raspoloženje, prirodnu želju za promjenom kao i kretanjem.

Proljeće, isto tako, od nas traži i dodatna novčana ulaganja. Koliko je rješenje novčanog nedostatka u online pozajmicama i koliko su prihvatljive Hrvatima?

Proljeće – vrijeme je za akciju!

S jedne strane, lijep, sunčan dan poziva nas van, na druženje, izlet i putovanje. S druge strane, proljeće u nama budi želju za uređenjem tj. adaptacijom domova. Upuštamo se u velika pospremanja i odbacivanja onog što nam ne treba (nadamo se da darujete u humanitarne svrhe ono što ne trebate te da reciklirate ono što možete).

Odlično je to razdoblje za adaptacije i preuređenje domova, od kupnje ili obnavljanja namještaja, kupnje bijele tehnike i sličnih uređaja, bojanja zidova, obnove okućnice i slično.

Proljetni mjeseci često su obilježeni druženjem i zabavom: od izlazaka, večera preko vjenčanja i zaruka. Trošak za obitelj svakako predstavlja i obilježavanje prve pričesti ili krizmi… Ima još koji mjesec do svega toga – ali vrijeme juri.

Brz priliv novca – bez puno komplikacija

Koliko god se trudili, marljivo radili, radimo li za plaću bez mogućnosti povećanja primanja – nije jednostavno ostvariti sva ta dodatna davanja i ulaganja.

Ima trenutaka kad nam treba brz priliv novca – bez puno komplikacija i objašnjenja.

U takvim trenucima sve više Hrvata, različite životne dobi, bira online brze i sigurne pozajmice Credit Point One novčanog iznosa od 500 do 20 tisuća kuna.

Prema anketama, razlozi radi kojih Hrvati često daju prednost online pozajmicama nasuprot nekih drugih oblika pozajmljivanja novca su sljedeći:

- brzina: novac sjeda na račun jako brzo, 15 minuta nakon odobrenja kredita što je za većinu klijenat bilo i u 24 sata od podnošenja zahtjeva

- jednostavnost: nije potrebno puno toga pripremiti od dokumentacije i online poslati da bi se pozajmica ostvarila

- dovoljno dugačak rok otplate (do 180 dana)

- za razliku od privatnih pozajmica, ne moraju se opravdavati razlozi niti se stvara osjećaj ovisnosti ili prevelike zahvalnosti ljudima od kojih smo pozajmili novac

- često im dragi ljudi nisu u mogućnosti pozajmiti novac – usprkos želji da pomognu

Credit Point One online pozajmice

Razmišljate li i sami o online pozajmici, donosimo vam još nekoliko važnih natuknica:

• zahtjev možete predati on-line od 0-24 svaki dan i to sa svog mobitela

• predaja zahtjeva je tehnički jednostavna

• novac na vašem računu može biti doslovno 15 minuta nakon odobrenja

• od ideje do realizacije može proći samo 24 sata

• pozajmice su u iznosima od 500 do 20 000 kuna

• rok otplate od 15 do 180 dana

• moguće je produživanje otplate

• jamac nije potreban

• važno je da imate redovita primanja

• važno je da posjedujete osobni tekući račun koji nije blokiran niti zaštićen te da ste punoljetni

Javite se već danas i započnite s ostvarivanjem svojih planova za proljeće!