Bravo! / PLODINE OTVORENE U DONJOJ STUBICI

Image

136. supermarket u Hrvatskoj, Plodine su otvorile u Donjoj Stubici.

27.6.2024.
9:49
VOYO logo

Novi supermarket u Donjoj Stubici, na adresi Golubovečka 36 B, prostire se na 2.000 m2 moderno uređenog prostora prilagođenog najvišim trgovačkim standardima. Trgovina je opremljena vrhunskom opremom, a bogata ponuda poznatih brendova i širokog asortimana robnih marki kupcima nudi zaista veliki izbor, uz povoljne cijene. Za obavljanje svakodnevne kupovine na raspolaganju su svježi odjeli mesnice, voća i povrća, samoposlužna pekara s dnevno svježe pečenim pekarskim proizvodima, te gastro odjel s pripremom jednostavnih toplih jela.

Image

Važno je napomenuti kako ovim projektom Plodine otvaraju još novih radnih mjesta, a bogatom ponudom i cijenama istim u cijeloj zemlji doprinose boljoj kvaliteti života cijele regije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Povodom otvorenja novog supermarketa, za kupce je pripremljen prigodan program uz razne degustacije, besplatan roštilj i osvježavajuća pića, a na kolu sreće osvajale su se vrijedne nagrade.

Image

Radno vrijeme Plodina Donja Stubica je od ponedjeljka do subote 7:00 – 21:00, te radnim nedjeljama od 7:00 - 21:00 sati. Supermarket će biti otvoren nedjelje 30.06., 07.07. i 14.07. Više informacija dostupno je na plodine.hr/supermarketi

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo