PRIJAVE ZA EDUKACIJU / Osigurajte punu stipendiju za program koji može promijeniti vaše poslovanje

Image

Uplift akademija namijenjena je primarno poduzetnicima u turizmu i ugostiteljstvu, osigurane su 32 stipendije, a prijave traju do 1. listopada

1.7.2024.
0:01
VOYO logo

Ako ste mikro, mali ili srednji poduzetnik iz turizma, ugostiteljstva i srodnih djelatnosti ili ste pak vlasnik OPG-a i želite se educirati, učiti od ponajboljih predavača, razvijati projekte uz nadzor mentora, povezivati se s drugim poduzetnicima – imamo sjajnu vijest! Iskoristite priliku i prijavite se na Uplift akademiju klikom na link i osvojite punu stipendiju za jedinu sveobuhvatnu edukaciju namijenjenu malim poduzetnicima u Hrvatskoj.

Prvo izdanje ovog edukativnog programa u trajanju od preko 100 sati pokrenuto je u sklopu Mastercardovog projekta Uplift još 2021. u suradnji s Algebrom, a dosad je Uplift akademiju pohađalo 104 poduzetnika iz svih krajeva Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do 1. listopada 2024. otvoren je natječaj za četvrtu sezonu, a prijaviti se mogu svi zainteresirani vlasnici mikro, malih i srednjih poduzeća iz sektora turizma, ugostiteljstva, uslužnih djelatnosti te vlasnici OPG-ova. Obrazac za prijave je dostupan na linku, dok se pravilnik može pronaći ovdje.

Osigurane su 32 stipendije za polaznike koji će osim online edukacije kroz deset modula (Leadership, Alati digitalne transformacije, Poduzetništvo i inovacije, Upravljanje destinacijom, Osnove upravljanja financijama, Turizam i ekonomija doživljaja, AI u marketinškim komunikacijama, Četvrta industrijska revolucija i industrija 4.0, Posvećenost rastu i rezultatima, Korisničko putovanje.) od studenog ove godine do ožujka 2025. raditi u timovima pod vodstvom mentora te razvijati vlastite projekte koje će na kraju akademije prezentirati potencijalnim investitorima, a pobjednički tim očekuje i novčana nagrada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je Uplift akademija donijela dosadašnjim polaznicima?

Uplift pruža poduzetnicima potrebna znanja i vještine za razvoj i realizaciju poslovnih ideja, a svi dosadašnji Uplifteri ističu da im je akademija itekako pomogla u promišljanjima o poslovanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivka Koračak, Uplifterica treće sezone, kaže kako su joj sva predavanja koja povezuju poduzetništvo i psihologiju bila posebno zanimljiva.

„Zanimljiva su bila i ona predavanja o korištenju modernih tehnologija o kojima nisam znala baš ništa. Pa recimo, imam jedan projekt koji mi se već dugo vrti u glavi koji bi sa starim saznanjima predstavila skroz zastarjelo. A ako ikad krenem tim smjerom shvatila sam kako može puno bolje i zanimljivije. Plus, ne bojim se više novih tehnologija za razliku od ranije“, kazala je Ivka. Tijana Božović Galjanić je pojasnila po čemu će pamtiti Uplift akademiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Uspješno su spojeni poduzetnici iz svih dijelova Hrvatske, iz različitih djelatnosti na način da možemo nesebično razmjenjivati iskustvo, savjete i ideje“, kazala je Tijana.

Roko Romić, sudionik treće sezone Uplift akademije, kaže da bi Uplift preporučio svakom poduzetniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„To je projekt koji ima glavu i rep i jako sam sretan što sam bio dio projekta. Dobio sam puno dodatnih znanja koje mogu provoditi na svom poslu. Mislim da sam bolji 'vođa' i šef nakon odslušanih predavanja i interakcija s kolegama i predavačima“, kaže Roko.

Image

A što donosi četvrta sezona?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Svake sezone u Uplift akademiju unosimo promjene, a u skladu sa sugestijama polaznika kako bismo optimizirali njihove želje i potrebe sa znanjima i vještinama koje im mi možemo ponuditi i s ciljem da vrlo konkretno i jednostavno naučeno mogu prilagoditi na svoje poslovanje. Tako ćemo u ovoj sezoni imati dva nova modula, riječ je o AI u marketinškoj komunikaciji i Osnovama upravljanja financijama. Uz online predavanja i standardni mentorski program, polaznici će se uživo družiti na Meet Upu u Šibeniku gdje će osim predavanja, moći intenzivnije razmjenjivati vlastita iskustva“, ističe Igor Kundić, član Uprave Algebre.

Image

Dodatna, a po riječima dosadašnjih polaznika Uplift akademije i neprocjenjiva, prednost projekta je i networking koji je iznjedrio već nekoliko zanimljivih suradnji između malih poduzetnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Zaista smo jako ponosni što smo poduzetnicima dali znanja koje im pomažu razvijati njihova poslovanja, ali nismo bili svjesni da će nerijetko taj razvoj značiti i suradnju između njih samih što je sreća i zadovoljstvo za sve uključene strane. Upravo zato smo u četvrtoj sezoni odlučili osim Uplift akademije za nove polaznike i sadržaja koji inspirira i educira na platformi uplift.hr osnaživati taj dio zajedništva i poticati Uplift alumnije na daljnje zajedničke aktivnosti jer time oni rade na proširenju svog poslovanja, ali i osnažuju poduzetnički duh“, izjavila je Gea Kariž, direktorica Mastercarda u Hrvatskoj.

I baš zato – iskoristite priliku i osvojite besplatnu edukaciju koja može promijeniti vaše poslovanje. Prijava je dostupna na stranici uplift.hr i otvorena je do 1. listopada 2024.!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo