PROMO

U 45 minuta do blistavog osmijeha: Sigurna i dugotrajna metoda izbjeljivanja zubi

Hollywoodski osmijeh nešto je o čemu većina nas mašta, a samo rijetki sretnici s njime se rađaju. Čisti i bijeli zubi daju nam slobodu da se samopouzdano nasmijemo, a širok i blistav osmijeh prvo je što većina nas zamijeti na drugima.

Tijekom godina zbog starenja i učestale konzumacije obojenih pića i hrane, lijekova i pušenja; zubi u određenoj mjeri potamne, što ostavlja dojam starosti i loše higijene. Srećom, danas nam je dostupan niz različitih postupaka izbjeljivanja zubi, od domaćih pripravaka do profesionalnog izbjeljivanja u stomatološkoj ordinaciji. Dok varijante izbjeljivanja raznim pripravcima spravljenima u kućnoj radinosti često mogu oštetiti zubnu caklinu i dovesti do dodatnih komplikacija, najsigurnija opcija svakako je prepustiti se u ruke stručnjaka.

Dva su osnovna pristupa profesionalnom izbjeljivanju – u ordinaciji i kod kuće. Trenutno je kod nas i u svijetu najtraženija metoda posvjetljivanja zoom-lampom koja daje od šest do osam nijansi svjetlije zube, znatno više od metode izbjeljivanja kod kuće, a što je još važnije – ujedno je i puno sigurnija. Zbog nestručnog rukovanja preparatima, izbjeljivanje kod kuće može dovesti do oštećenja cakline i mekog tkiva.

S druge strane, izbjeljivanje zoom-lampom uvijek se obavlja u ordinaciji pod nadzorom stomatologa zahvaljujući čemu su šanse za nuspojavama minimalne, a rezultati vidljivi godinama. Kombinacija gela smanjene koncentracije vodikovog peroksida i posebno dizajnirana LED lampa daju maksimalnu bjelinu bez štetnog djelovanja na zube, a postupak se prilagođava pojedincu kako bi se izbjegla preosjetljivost zubi do čega često dolazi kod ostalih metoda izbjeljivanja.

Bez obzira na mrlje od kave, plombe i eventualno umrtvljene zube, izbjeljivanje zubi zoom-lampom već nakon jednog tretmana od 45 minuta daje naočigled bjelje zube i sjajniji osmijeh.

Za dugotrajne i upečatljive rezultate izbjeljivanja zoom-lampom iskoristite akciju od 25 posto popusta u ordinaciji dentalne medicine Dsmile

Povratak na Net.hr