mOOvanje

mOOvanje se vraća u velikom stilu i to na novoj lokaciji

Zagrebački nightlife koncept, koji je okupljao 500-tinjak mladih svake srijede, se vraća na velika vrata. Nakon sezonske pauze veselimo se novom ruhu mOOvanja.
Ove se sezone s Ilice, mOOvanje seli na Cvjetni trg. Sve one željne dobre zabave čekaju novi lokali i sasvim novi zagrebački “mOOve”. Iako u novom ruhu, mOOvanje se pobrinulo da se ne ostave običaji od prošle sezone pa će tako lokale i dalje objedinjavati isti tematski program, iste akcijske cijene pića te se i dalje osvaja free rakija nakon svaka dva naručena pića.

Tematski programi oduševili su mnoge, a teme koje su najviše ostavile dojam na urbanu gradsku publiku su: Superheroji u Ilici, mOOvanje u snijegu, Hello Kity Party, Star Wars Night, Pokemon party, Brkata srijeda i mnogi drugi.

Ove godine će goste srijedom s nestrpljenjem čekati novootvoreni Kic te Gostiona i Peper.

Šuška se da će se na prvom mOOvanju, koje je već u srijedu 09.11.,  pojaviti i slavni guverner Kalifornije, nekima poznat i kao Terminator, gospodin Arnold Schwarzenegger! Već spomenuti gospodin je u poznat po rečenici “I’ll be back” u jednoj od svojih najvećih uspješnica, a mi možemo reći : mOOvanje is back!

Povratak na Net.hr