Philips Avent / Izdajalice, bočice i sterilizatori

Image
2.7.2021.
9:52
VOYO logo

Boravak na svježem zraku vrlo je bitan za djecu, a dolaskom toplijih ljetnih dana on će biti sve češći. Uživanje u prirodi donosi puno pogodnosti za bebe, no nije uvijek tako jednostavno ispuniti sve što je vašoj bebi potrebno izvan udobnosti vašeg doma. Ipak, uz Philips Avent proizvode moći ćete provoditi kvalitetno vrijeme na svježem zraku s vašom bebom bez brige.

Praktično i prirodno izdajanje uz Philips Avent električne izdajalice

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Philips Avent električne izdajalice dolaze uz tehnologiju Natural Moon, pomoću koje izdajalica oponaša sisanje bebe time omogućujući brze otpuštanje mlijeka uz prirodniji osjećaj za majku. Zahvaljujući mekom i prilagodljivim silikonskom štitniku Philips Avent električne izdajalice pristaju 99,98% oblika bradavica time osiguravajući udobno i ugodno izdajanje.

Dizajnirane za vašu najveću udobnost, Philips Avent električne izdajalice omogućuju vam uspravno sjedenje prilikom korištenja bez potrebe za naginjanjem prema naprijed. 8 razina stimulacije i 16 razina izdajanja pružit će vam personalizirano iskustvo savršeno za vaše potrebe, a uz tihi motor imat ćete iznimno diskretno iskustvo gdje god se nalazili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Philips Avent bočice za lako hranjenje

Odlazak u prirodu nikada nije bio lakši uz Philips Avent bočice. Jednostavno korištenje i prirodan dizajn omogućit će vam da bezbrižno uživajte pružajući najbolje svojoj bebi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osigurajte svojoj bebi najprirodnije hranjenje na bočicu gdje god se nalazite uz Philips Avent bočice za bebe Natural. Dizajnirane su za one mame koje žele kombinirati hranjenje bočicom i dojenje. Pomoću izuzetno mekog sisača u obliku dojke bočica potiče na prirodno zahvaćanje oponašajući oblik majčinih prsa, čineći time prelazak između bočice i dojenja iznimno prirodnim. Airflex ventil Philips Avent bočica za bebe Natural dizajniran je tako da smanji probleme prilikom dojenja kao što su kolike, dok ergonomski oblik omogućuje lako držanje bočice čak i malim bebinim rukama.

Philips Avent bočica za sprječavanje kolika s umetkom AirFree pomaže vašoj bebi u gutanju manje količine zraka dok pije mlijeko, tako smanjujući kolike, nadutost i refluks*. Sisač bočice ostaje pun mlijeka, čak i kad je bočica u vodoravnom položaju, time omogućujući bebi da pije u prirodnijem, uspravnom položaju. Na taj način beba ne guta zrak iz bočice, te se smanjuju problemi kao što su grčevi, nadutost i plinovi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Philips Avent sterilizatori za brzu i praktičnu zaštitu

Philips Avent sterilizatori ubijaju 99,9% bakterija i štite vašu bebu. Philips električni parni sterilizatori prilagođavaju se vašim potrebama, bilo da imate nekoliko predmeta ili punu količinu. Ako vam je važna brzina sterilizacije, tu su i parni sterilizatori za uporabu u mikrovalnoj pećnici. Vrlo jednostavno operite bočice i dodatnu opremu u samo 2 minute bilo da ste kod kuće ili u pokretu i budite sigurni kako je vaša beba zaštićena.

Istražite asortiman Philips Avent proizvoda i pronađite sve potrebno za vašu bebu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
*  Naš jedinstveni ventilski umetak dizajniran je da vašoj bebi pomogne u gutanju manje količine zraka dok pije usmjeravanjem zraka dalje od sisača. Smanjenje količine zraka koji beba proguta pomaže kod uobičajenih problema prilikom hranjenja, kao što su kolike, refluks i nadutost.
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo