Iako svatko od nas vjerojatno u svojim kuharicama ima neki lijepi tradicionalni recept, manje je vjerojatno da ćemo u našim užurbanim rasporedima pronaći vremena za premješavanje tijesta na način na koji su to radile naše bake.
Gdje po najsvježiju pincu ovog Uskrsa?
Tekst: Međutim, to ne znači da se moramo odreći užitka u toploj kriški slatke pince jer baš takva će tijekom ovih blagdana svakodnevno i više puta izlaziti iz pećnica odabranih pekarnica Pan-peka.
Pan-pek jedini na tržištu u kategoriji velikih pekarnica nudi svježu pincu – dnevni proizvod koji se ručno dorađuje i priprema u dućanu u trenutku kupnje. U ponudi su mini pince od 100 grama, zlatno žute boje s karakterističnim rezom i granuliranim šećerom, što ih čini idealnim brzim obrokom.
Na stol ravno iz Pan-pek pećnice: mala pinca 100 g
Pogledajte kako izgleda dio izrade svakodnevno svježe pečene Pan-pek Pince:
Uz toplu i svježu mini pincu, Pan-pek nudi klasičnu, pakiranu veliku pincu koja ima produljeni rok trajanja, a receptura je obogaćena i grožđicama za sve ljubitelje mediteranskog „dodira“. Oba proizvoda rađena su po jedinstvenoj recepturi koja se naslanja na naše tradicionalne recepte, a temelj su joj tri glavna sastojka – jaja, brašno i šećer, uz neizostavne arome koje joj daju karakterističan miris i okus.
Velika pinca s grožđicama – jedinstvena receptura iz Pan-peka
Inače, pinca je navodno potekla iz doba Mletačke republike. Dok su u povijesti slastice i kolači bili luksuz koji su si mogli priuštiti samo određeni viši slojevi društva ili su se pekli samo za posebne prigode, danas u slasticama možemo uživati svakodnevno, pazeći pri tome na uravnoteženu i što zdraviju prehranu. Uskrs je jedan od onih dana u godini kada sebi priuštimo i mali izlazak iz okvira kada je slatko u pitanju, pa tako i naša topla pinca.
Uskrs uz Pan-pek: Mala (100 g) i velika (270 g) pinca
Stoga rješenje potražite je u Pan-pekovim prodavaonicama gdje vas čekaju mirisne, svježe, slasne pince za najljepši uskrsni stol.