PROMO

Teško vam je žonglirati s kreditima, karticama i minusima?

Uz Addiko Restart kredit krenite ispočetka samo s jednom obvezom i uz 25% dodatne gotovine.

Opcija 1 – Addiko ‘Restart kredit’

U skladu sa svojom strategijom jasnog, jednostavnog i izravnog bankarstva, Addiko Bank je odlučila svojim klijentima ponuditi upravo takve proizvode. Jedan od njih je i Addiko ‘Restart kredit’ kojim klijenti mogu objediniti sve svoje kreditne obveze u banci i na taj način lakše upravljati svojim financijama, a moguće je ostvariti i uštede kroz smanjenje mjesečnih izdataka. Dodatna pogodnost je što 25 posto iznosa kredita klijenti mogu podići nenamjenski u gotovini.

Addiko ‘Restart kredit’ je kunski kredit koji se odobrava u iznosu od 15.000 do maksimalno 230.000 kuna na rok otplate od 2 do 12 godina, uz mogućnost odabira fiksne kamatne stope od 7,49% (EKS 7,76%) prvih pet godina otplate ili promjenjive kamatne stope pri čemu ona za rok otplate od 24 do 60 mjeseci iznosi 6,99% (EKS 7,22%), a za rok otplate od 61 do 120 mjeseci 7,99% (EKS 8,29%).

Addiko ‘Restart kredit’ odobrava se bez ikakvih dodatnih troškova, što znači da nema naknade za obradu zahtjeva kao ni troškova javnog bilježnika. Također, nije potrebno osiguranje depozitom ili učešćem, a od dokumenata je dovoljna samo osobna iskaznica. Već prilikom prvog posjeta poslovnici klijent će dobiti izračunatu ponudu i preliminarnu procjenu kreditne sposobnosti.

Addiko ‘Restart’, praktična kombinacija namjenskog i nenamjenskog kunskog kredita koji korisnicima omogućuje da na brz i jednostavan način ostvare svoje planove.

Opcija 2 – Addiko ‘Restart kredit’

Addiko Bank sada u ponudi ima ‘Restart kredit’ kojim klijenti mogu objediniti sve svoje kreditne obveze u banci i smanjiti mjesečne izdatke, uz dodatnu pogodnost da 25% iznosa kredita mogu podići nenamjenski u gotovini.

Kredit se odobrava bez naknade za obradu zahtjeva, bez troškova javnog bilježnika, dovoljna je samo osobna iskaznica, a nije potrebno ni osiguranje depozitom ili učešćem. Krediti se odobravaju u iznosu od 15.000 do 230.000 kuna na rok otplate od 2 do 12 godina, uz mogućnost odabira fiksne kamatne stope od 7,49% (EKS 7,76%) u prvih pet godina otplate, ili promjenjive kamatne stope pri čemu ona za rok otplate od 24 do 60 mjeseci iznosi 6,99% (EKS 7,22%), a za rok otplate od 61 do 120 mjeseci 7,99% (EKS 8,29%).

Addiko ‘Restart’, praktična kombinacija namjenskog i nenamjenskog kunskog kredita koji korisnicima omogućuje da na brz i jednostavan način ostvare svoje planove.

Povratak na Net.hr