Credit Point One

Hoćemo li ove godine ljetovati povoljnije i kako doći do potrebnog novca?

Kakva će biti turistička sezona 2020.? Hoće li cijene smještaja na Jadranu biti znatno niže i time za mnoge od nas prihvatljivije? Kako doći do potrebnog novca?

Život je odnedavno ponovno dobio ljepše boje i slobodnije možemo planirati svoj ljetni odmor. Kako posjedujemo to prekrasno plavetnilo, većina nas ljeti voli provesti koji dan na Jadranu, pogotovo kad meteorolozi najavljuju iznimno vruće ljeto 2020. godine. Pitamo se: hoćemo li ove godine smještaj platiti znatno ili samo simbolično povoljnije? Hoćemo li si moći priuštiti neke destinacije o kojima smo prije samo maštali? Ako nemamo dovoljno novca, kako u kratkom roku bez puno komplikacija možemo posuditi nekoliko tisuća kuna?

Tope se cijene smještaja na Jadranu

Pretragom ponude putem popularne tražilice, početkom lipnja cijene privatnog smještaja (apartmana) na Jadranu vrlo su obećavajuće. Iako neki još čekaju i nešto sramežljivije spuštaju cijene, drugi su ipak realniji i popusti su veći. To još uvijek ne znači da ćemo umjesto 100 eura po danu za apartman platiti 30 eura, ali svakako možemo računati s popustom od početnih 15 % naviše!

Otkrijmo ovo ljeto top destinacije!

Privatan smještaj nudi određenu samoću gostiju pa će, vrlo vjerojatno, biti sigurniji i traženiji smještaj od hotela. Sniženja cijena privatnog smještaja mogu se vidjeti na primjeru raznih popularnih destinacija, koje ne očekuju standardan priljev stranih gostiju, pa je lipanjsko sunce primamljivo otopilo njihove cijene smještaja.

Postavljaju se sada dva pitanja: zašto uopće želimo ići na more i isplati li se za tu svrhu posuditi novac?

Zašto trebamo ljetni odmor?

Vjerujemo da nam je proteklo razdoblje pokazalo svu krhost naše stvarnosti i koliko nam sretni trenuci znače u životu. Ne možemo živjeti kao da ne postoji sutra, ali treba se znati nagraditi odmorom i zabavom.

More je dokazan lijek za mnoge tegobe, kako tjelesne, tako i psihičke, a odlazak na more u dobrom društvu je nešto što nas opušta, zabavlja i stvara sjećanja. Ostanak kod kuće ih baš i ne stvara! Nitko ne zna što nam budućnost nosi, ali zato više nego prije shvaćamo kako je svaki dan u životu dragocjen. Financijski možda nisu svima blistava vremena, ali za neke se stvari u životu isplati i posuditi novac.

Kako brzo i jednostavno doći do potrebnog novca?

Ako ste se našli u situaciji da vam nedostaje novac za potrebe ljetovanja ili za neku drugu svrhu, predlažemo vam da razmislite o modelu posudbe novca koji je već dugo popularan u svijetu i Europi, a svakim se danom sve više potvrđuje kao praktično i brzo rješenje i za građane naše zemlje.

Usluge tvrtke Credit Point One, nebankarske financijske korporacije iz Španjolske, stoje vam na raspolaganju s pozajmicama od 500 do 20 000 kuna. Rok otplate je od 15 do 180 dana, uz mogućnost odgode dospjele obveze.

Zahtjev za pozajmicom novca podnosi se putem jednostavnog online obrasca na internetskim stranicama tvrtke Credit Point One, iz ugodnosti svog doma, sedam dana u tjednu, 24 sata na dan. I sami ste u mogućnosti to učiniti ako ste:

·        punoljetan građanin Republike Hrvatske,

·        imate redovita primanja,

·        posjedujete tekući račun koji nije blokiran ili zaštićen,

·        imate svoj osobni e-mail.  

Važno je reći kako vam za online pozajmicu novca nije potreban jamac niti osobni dolazak u poslovnicu. Ispunjavate li potrebne uvjete, novac se na vašem računu može naći u roku 24 sata od podnošenja zahtjeva.

Trebate li i vi nekoliko tisuća kuna na svom tekućem računu u vrlo kratkom roku, posjetite internetske stranice Credit Point One i postanite jedan od zadovoljnih korisnika.

Povratak na Net.hr