S početkom 2021. godine tvrtka AUTO DALMACIJA je otvorila novi centar za prodaju novih KIA vozila. Salon se nalazi na adresi Cesta Plano 2/a Trogir – Plano, a za lokalne poznavatelje smješten je na skretanju za Prgomet, odnosno odmah na brzoj cesti, na križanju kod F1. KIA Auto DALMACIJA se bavi prodajom novih vozila marke KIA, dodatne opreme KIA, te prodajom rabljenih vozila.

Prodajno servisni centar KIA AUTO DALMACIJA, potpuno je uređenom po najnovijim KIA standardima, te nudi puni profil usluga kroz prodaju novih, rabljenih vozila, servisiranje vozila i popravke karoserije.

Novi zastupnik istovremeno može se pohvaliti trenutno nacionalnom premijerom novog KIA Sorenta, kao i širokom ponudom drugih zanimljivih KIA vozila, dostupnih za isporuku u kratkom i za kupca prihvatljivom periodu. Široka lepeza flote KIA vozila uz iznimno pristupačne cijene i pogodnosti prilikom kupnje zadovoljit će svakog budućeg korisnika bilo da se radi o vozilu za privatne ili poslovne potrebe.

Čitav centar koji uključuje i radionicu za opće popravke i za popravke karoserije rasprostire na sveukupno 3500 m2. Centar ima 50 parkirnih mjesta, a radno vrijeme je: prodaje i servisa je od 08:00 – 19:00, te subotom 08:00-13:00.

Iz Auto Dalmacije kažu kako je poslovna filozofija orijentirana prema zadovoljstvu kupaca, što postižu kvalitetnom komunikacijom s kupcima, širokom ponudom KIA vozila i naposljetku činjenicom da kod njih Vaš novac zaista vrijedi više.

U svim segmentima kupcima nastoje dati onaj korak više bilo da se radi o zadovoljstvu uslugom pri kupnji automobila, održavanjem i servisiranjem KIA vozila ili ponudom i lagerom rezervnih dijelova, a preuzimanje zastupništva za vozila marke KIA za njih predstavlja zamah u poslovanju na izazovnom auto tržištu.

Posjetite ih, jer vas u Trogiru-Plano očekuje mladi tim stručnjaka, možete dogovoriti testne vožnje i isprobati neke od najprodavanijih modela u Hrvatskoj, te s uvjeriti zašto je KIA uz jedinstvenu 7-godišnju garanciju, atraktivan dizajn, izvrsnu opremu i pristupačnu cijenu, vaš prvi odabir prilikom kupnje novog limenog ljubimaca.

Pozivamo vas da iskoristite KIA akciju i odvezete odlično opremljene modele KIA automobila. Trenutno su aktualni nevjerojatni LUDI popusti i različiti tipovi financiranja za E-Niro, Rio, Stonic, Ceed, ProCeed, energični XCeed i Sportage.

Dogovor za testnu vožnju ili najavu za servis možete naravno obaviti i preko telefona pozivom na broj 021 381 -457 ili preko web stranice www.autodalmacija.hr