Saznajte! / 5 dana neponovljivih cijena u TehnoMag-u

Image
14.5.2024.
10:05
VOYO logo

Ne propustite priliku sudjelovati u velikoj rođendanskoj proslavi TehnoMag-a jer vas čekaju odlični popusti u kategorijama televizora i audio uređaja, mobitela i tableta, IT & gaming uređaja, bijele i ugradbene tehnike, malih kućanskih aparata, uređaja za ljepotu i zdravlje te uređaja za klimatizaciju i grijanje.

“Ove godine obilježavamo 26 godina uspješnog poslovanja te želimo izraziti duboku zahvalnost vama - našim dragocjenim kupcima. Zahvaljujemo vam što nam već 26 godina kontinuirano ukazujete povjerenje i birate upravo TehnoMag za mjesto vaše kupovine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vaše povjerenje nam je izuzetno važno te smo vam stoga pripremili 5 dana neponovljivih cijena u TehnoMagu!”

Izaberite novi televizor, upotpunite ga soundbarom ili odaberite između raznovrsne ponude prijenosnih zvučnika. TehnoMag je pripremio odlične mobilne uređaje, prijenosna računala i igraće konzole, kao i niz popularnih igrica za sve uzraste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moći ćete odabrati i svoj novi pametni nosivi uređaj, a u ponudi su također i brojni proizvodi iz kategorija osobne njege, uključujući inovativne uređaje za njegu kože i stiliziranje kose, kao i raznovrsne male kućanske aparate i vrhunsku bijelu tehniku.

Veliki broj renomiranih svjetskih brendova

Očekuje vas veliki broj renomiranih svjetskih brendova na popustu kao što su: Dyson, Sony, LG, Elit, BaByliss, Bosch, Beko, Hisense, Fitbit, Karcher, Philips, Samsung, Apple, Acer, Candy, JBL, Nintendo i mnogi drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posjetite TehnoMag 16. svibnja i pronađite odlične akcije i promo kodove

Odlične akcije i promo kodovi čekaju vas 16.5. na WebShop-u www.tehno-mag.hr kao i u TehnoMag poslovnicama na lokacijama:

Ne propustite priliku sudjelovati u velikoj TehnoMag rođendanskoj proslavi. Označite datum i pripremite se za akciju koja počinje 16. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike

Image

Jubilarnih 75 godina uspješnog poslovanja Lesnine XXXL