Održan prvi u nizu evenata „Inspiracije” koji okuplja inspirativne ljude iz različitih područja

Image
4.3.2019.
15:13
VOYO logo

Prvi u nizu evenata „Inspiracije” ugostio je najboljeg kuhara umjetnika na svijetu za 2018. godinu – Damira Sertića, Mirelu Ilenić, direktoricu tvrtke Skinfinity i spisateljicu Rosie Kugli

U elegantnom prostoru caffe bara Gymnasium, koji se nalazi u unutrašnjosti Muzeja Mimara, u četvrtak 28.02.2019. održan je prvi event pod nazivom „Inspiracije” pod pokroviteljstvom partnera Perutnina Ptuj, Skinfinity i Vina Kutjevo. Event je ugostio Damira Sertića, Worldmasterchefa, predsjednika Euro-Toques Hrvatska i brand ambasadora globalne tvrtke Zepter International, Mirelu Ilenić, direktoricu tvrtke Skinfinity i Rosie Kugli, spisateljicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Uzvanici su uživali u zanimljivim pričama gostiju, isprobale su se vrhunske delicije pripremljene na licu mjesta od strane vrhunskog kuhara Damira Sertića, testirala se prva hrvatska ekskluzivna kozmetika Skinfinity i zabavljalo uz inspirativne poruke i priče književnice Rosi Kugli.

Image
Image

Damir Sertić World MasterChef, kuhar o kojem se malo zna u Hrvatskoj, a u svijetu postiže značajne rezultate što kao mentor svoga tima, a što kao pojedinac. Prvi je hrvatski kuhar koji je osvojio titulu kuhara umjetnika za 2018.godinu. Osim što se natječe, međunarodni je sudac na svjetskim natjecanjima. U razgovoru nam je, među ostalim, otkrio malu ekskluzivu - na natjecanju za Veliku nagradu Monte Carla, kuhat će za Philipa Zeptera i Kneza Alberta od Monaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Osim Damira Sertića na eventu „Inspiracije“ su prisustvovale još dvije inspirativne gošće. Rosie Kugli - spisateljica koja vjeruje u sebe, ali i u snagu pisane riječi. Autorica je prvog hrvatskog antiljubavnog romana pod nazivom „Moderna bajka“ koji je bio predstavljen na eventu. Posebno je ponosna na ciklus knjiga za mlade u kojima progovara o temama u kojima se otkriva problematika mladih poput droge, alkohola i nasilja. Njezina knjiga „Nisam ti rekla...“ uključena je u provedbene aktivnosti u okviru Akcijskog plana suzbijanja štetne uporabe alkohola u gradu Zagrebu i Akcijskog plana grada Zagreba za prevenciju i suzbijanje zlouporabe droga te drugih oblika ovisnosti.

Image
Image

Posebno smo ponosni što su „Inspiracije” ugostile Mirelu Ilenić , direktoricu tvrtke Skinfinity koja je predstavila priču o inovativnom hrvatskom brendu kozmetike. Radi se o proizvodima koji su se svojom kvalitetom i dizajnom pozicionirali na tržište kao ultimativni izbor svih kojima je stalo do vlastite njege. Glavna obilježja ovog brenda su prirodni sastojci i inovativni pristup koji su spojeni u jedinstveni koncept. U manje od godinu dana prisutnosti na tržištu razvijena je mreža distribucije za ljekarne diljem Hrvatske, a posebno se ističe mogućnost isprobavanja i kupnje unutar jedinstvenog boutique koncepta u središtu Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizaciju zanimljivog događaja pokrenula je Anita Vukušic Crevar osnivačica Sport Educe, organizatorica niza kreativnih, inovativnih događanja iz različitih područja. Njezin put započeo je organizacijom raznih sportskih događanja i natjecanja za djecu od vrtićke dobi pa nadalje, čime se još i danas bavi, pa sve do organizacije raznih poslovnih i zabavnih evenata.

“Inspiracije” su me potaknule na organizaciju društvenog događanja koji okuplja inspirativne ljude iz različitih područja koji su voljni podijeliti svoju viziju, inspiraciju, ideju i uspjeh odabranoj publici, jer u današnjem ubrzanom stilu života, “networking” je prioritet, a ujedno i dodatna prilika. Sretna sam što sam uspjela početnu ideju pretvoriti u događaj uz poslovne suradnike Natašu Bagić dugogodišnju beauty managericu i PR konzultanticu i Janu Fabijanić pjevačicu, voditeljicu, beauty expert managericu, koja je ujedno i moderatorica događanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sva tri inspirativna gosta prešla su težak i dug put kako bi ostvarili svoj cilj, svoju ideju, a upravo ta ideja nastala je uz pomoć inspiracije. Biti najbolji u poslu kojim se baviš nije nimalo jednostavno, no inspirirati ljude pričom o vlastitom uspjehu može se postići u svega par rečenica. Danas je većina ljudi u potrazi za inspiracijom, a upravo ovaj niz evenata ima svrhu pružiti doživljaj, emociju, inspiraciju i želju s kojom će gosti otići kući i još dugo razmišljati o njoj.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo