VIDEO: / Prvi rezultati DIP-a potvrdili odnose – Josipović predsjednik!

Josipovićevim stožerom kruži informacija da je DIP obradio više od 5000 biračkih mjesta te da SDP-ov kandidat ima 61,2 posto glasova, a Milan Bandić 38,8 posto.

10.1.2010.
23:31
VOYO logo

http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/page/2010/01/10/0239006.html?pos=n1Vjerojatni budući predsjednik Hrvatske nasmiješen je došao u izborni stožer u Hrvatskom novinarskom domu. Nije želio komentirati rezultate prve izlazne ankete, koja uvelike ide njemu u korist.

http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/page/2010/01/10/0257006.html?pos=n1Svojim dolaskom dodatno je zagrijao već vruću atmosferu u stožeru, a kada se popeo na pozornicu, Novinarskim domom ponovno se začulo glasno skandiranje ''Ivo, Ivo...'', te je nastao opći metež, jer su se svi htjeli pozdraviti sa svojim favoritom, a fotografi su željeli "uloviti" što bolju fotografiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josipović je samo kratko okupljenima mahnuo rukom, te se "sklonio" iza zatvorenih vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, po stožeru SDP-ovog predsjedničkog kandidata kruži informacija da je DIP obradio više od 5000 biračkih mjesta te da Ivo Josipović ima 61,2 posto glasova, a Milan Bandić 38,8 posto. "Zahvaljujem se svima koji su izašli na izbore i koji su glasali za onog za kojeg su mislili da je bolji. Danas je praznik demokracije. Sačekat ćemo rezultate, a onda ćemo proslaviti", rekao je Josipović u svom prvom obraćanju nakon objave rezultata izlaznih anketa i neslužbenih rezultata DIP-a.

Josipović se zahvalio ljudima koji su, kako je rekao, iznijeli teret njegove kampanje, ali i svim protukandidatima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadmetali smo se, a u ponoć ćemo vidjeti tko je pobijedio", poručio je Josipović Bandiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo