VIDEO: Američka zvijezda donijela odluku koja je šokirala sportski svijet

NFL igrač Jason Brown donio je odluku koja je šokirala Ameriku. Naime, ova sportska američka zvijezda odlučila se prestati baviti najpopularnijim američkim sportom, i tako se odrekla bogatog ugovora od 37 milijuna dolara. Razlog? Želi biti farmer!

Da, dobro ste pročitali. NFL igrač St. Louis Ramsa Jason Brown odlučio je prekinuti karijeru u američkom nogometu samo zato što želi postati farmer u Sjevernoj Karolini u SAD-u. Time je bacio u “vjetar” ugovor od 37 milijuna dolara, i posvetio se svojoj velikoj ljubavi, a ujedno i misiji. Želi pomoći siromašnim građanima Sjeverne Karoline na način će im omogućiti da uvijek imaju što za jesti.

Brown posjeduje 1,000 hektara zemlje na kojoj je posadio usjeve poput krumpira i krastavaca.

“Kad sam donio odluku, moj agent mi je rekao da radim najveću pogrešku u svom životu. Samo sam ga pogledao, i kazao mu: ‘Ne, ne radim’, kazao je Brown.

//www.youtube.com/embed/ZOL2zTgweMs

Brown je puno toga naučio o farmerskom poslu na you tubeu, jer nikad prije nije imao veze s tim zanimanjem. Uz to, dobio je puno savjeta od lokalnih farmera u Louisburgu.

Svoju farmu je nazvao First Fruits Farm, i svoje će prve urode donirati najugroženijim područjima Sjeverne Caroline.

Brown je kazao kako je njegov plan, odnosno odluka, inspirirana vjerom u Boga, i on vjeruje kako je služba Bogu puno važnija u životu od bavljenja sportom.

“Kada vidiš kako ti usjevi rastu, to je definitivno najljepša stvar koju čovjek može vidjeti u životu”, objašnjava Brown.

Povratak na Net.hr