Play ponuda

Veliki koncert ST!llnessa i Antenata u Aquariusu

shimmer fallback

Već dulje vrijeme nestrpljivo se očekivao novi zajednički nastup ST!llnessa i Antenata. E, pa konačno je došao i taj dan - 26. studenog u Aquariusu.

3.11.2010.
16:47
Play ponuda

ST!llness i Antenat okarakterizirani su kao popularne klupske koncertne atrakcije. Šaputanja po zagrebačkim kuloarima napokon su se pokazala istinitima - oni ponovno nastupaju zajedno!

Na vama je da se pripremite za koncert 26. studenog jer vas u Aquariusu očekuje audio vizualni delirij, a poželjno je da ponesete i paket za preživljavanje jer će vas ovi bendovi oboriti s nogu!

Nakon potpisivanja ugovora s diskografskom kućom Menart i objavljivanja debi albuma pod nazivom "Sve što znam o životu je… odabrao Đelo Hadžiselimović" u srpnju 2007. godine, ST!llnessi ozbiljno koračaju našom glazbenom scenom. Njihov opus proteže se od hip-hopa, reggaea, drum'n'bassa i HC distorzija kroz koje progovaraju o političkim strukturama u Hrvatskoj, nemilosrdnim svakodnevnim problemima, pokazuju socijalnu osjetljivost, ali i ljubavno- filozofski kurs.

U skoro tri godine od prvijenca do izdavanja novog albuma "Globalno zatupljenje – paket za preživljavanje", ST!llnessi su nastupali na gotovo svim renomiranim festivalima u regij, od kojih se može izdvojiti nastup pred prepunom velikom dvoranom Doma sportova (9 000 ljudi) kao pregrupa TBF-u, te nedavno na Špancirfestu zajedno s Dubiozom Kolektiv i Elementalom pred 12 000 ljudi! Zašto ST!llnessi plijene toliko pažnje i zašto slove za jednu od najvećih koncertnih atrakcija u Hrvatskoj, provjerite u Aquariusu!

Nabavite svoju ulaznicu na vrijeme!

Cijena ulaznice: 60 kn u pretprodaji, 80 kuna na ulazu u klub

Pretprodajna mjesta: Aquarius klub, Aleja Matije Ljubeka bb; Aquarius Shop, Varšavska 13; Rockmark, Berislavićeva 13; Dirty Old Shop, Tratinska 22

Vrata kluba se otvaraju od 21 sat, a koncert počinje u 22 sata!

Play ponuda
Play ponuda