Play ponuda

Ubica Toševskog se predao zbog oca

shimmer fallback

Vratio se u Srbiju kada je saznao da mu je otac uhapšen

8.5.2013.
21:48
Play ponuda

Beogradska policija uhapsila je juče Nikolu Stanojevića (21) zbog sumnje da je u četvrtak uveče sa osam hitaca iz pištolja ubio Bruna Toševskog (27) u njegovom stanu u Srnetičkoj 31 na Karaburmi.

Osumnjičeni je posle ubistva sina poznatog beogradskog urologa pobegao iz Srbije u Francusku, ali se vratio nakon što mu je policija privela oca, u čijem je stanu nađen pištolj iz kojeg je počinjen zločin.

- Stanojević i Toševski su bili u ljubavnoj vezi poslednjih godinu dana. Šta se dogodilo između njih još nije poznato jer se osumnjičeni brani ćutanjem - kaže za Blic izvor iz MUP-a Srbije.

On navodi da je policija vrlo brzo došla na trag osumnjičenom, ali da je on već pobegao iz zemlje.

- Telo ubijenog je nađeno tri dana nakon zločina. Osumnjičeni je tada već bio u Francuskoj. Pretresli smo stan njegovog oca i pronašli pištolj koji je poslat na veštačenje. Nakon što je potvrđeno da je iz njega pucano, priveden je Nikolin otac, koji je vlasnik pištolja i koji je imao dozvolu za držanje oružja - objašnjava naš sagovornik.

Nakon hapšenja oca, Nikola je odlučio da se vrati u Srbiju i preda policiji. On je uhapšen juče oko 16.30 sati, nakon čega mu je određeno zadržavanje i u roku od 48 sati biće priveden istražnom sudiji.

Protiv njega biće podneta krivična prijava zbog ubistva, a kako najavljuju u policiji, prijava će biti podneta i protiv njegovog oca zbog pomaganja u zločinu. On se tereti da je sinu omogućio dostupnost oružju.

Play ponuda
Play ponuda