Play ponuda

Subotnju splitsku noć preživite uz ST!llness!

shimmer fallback

Popularna domaća klupska atrakcija zvana ST!llness stiže u Split i to na stage Quasimoda gdje će vas dobro 'prodrmati' do dugo u noć, u subotu, 4. prosinca. 'Guzotres' započinje u 22 sata.

2.12.2010.
11:20
Play ponuda

Nakon potpisivanja ugovora s diskografskom kućom Menart i objavljivanja debi albuma pod nazivom "Sve što znam o životu je… odabrao Đelo Hadžiselimović" u srpnju 2007. godine, ST!llnessi ozbiljno koračaju našom glazbenom scenom.

Njihov opus proteže se od hip-hopa, reggaea, drum'n'bassa i HC distorzija kroz koje progovaraju o političkim strukturama u Hrvatskoj, nemilosrdnim svakodnevnim problemima, pokazuju socijalnu osjetljivost, ali i ljubavno- filozofski kurs.

U skoro tri godine od prvijenca do izdavanja novog albuma "Globalno zatupljenje – paket za preživljavanje", ST!llnessi su nastupali na gotovo svim renomiranim festivalima u regij, od kojih se može izdvojiti nastup pred prepunom velikom dvoranom Doma sportova (9 000 ljudi) kao pregrupa TBF-u, te nedavno na Špancirfestu zajedno s Dubiozom Kolektiv i Elementalom pred 12 000 ljudi! Zašto ST!llnessi plijene toliko pažnje i zašto slove za jednu od najvećih koncertnih atrakcija u Hrvatskoj, provjerite u Quasimodu!¸

Koncert započinje u 22 sata.

Upad je 30 kuna.

Play ponuda
Play ponuda