Prorok: Japan će u nekoliko narednih meseci zadesiti užasna katastrofa

shimmer fallback

„Jedini spas je zajednička molitva“

22.7.2013.
13:32
Play logo

Ron Bard je jedan od najslavnijih svetskih vidovnjaka. Njegova životna priča i uspon od beskućnika da zvezde paranormalne scene učinila ga je i jedinim vidovnjakom koji je završio u "Forbesu".

Ovaj Amerikanac među svojim klijentima ima brojne Japance, a poznato je da sarađuje sa kompanijama kao što su "Sega" i "Merrill Lynch".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U više navrata je pomagao i japanskoj policiji u istraživanju zločina, a nedavno se oglasio na Twitteru da bi upozorio Japance da im u nekoliko narednih meseci predstoji velika katastrofa za koju trebaju da počnu da se pripremaju.

Play logo

U seriji tweetova na japanskom, ljudima je poručio da ga prate i retweetaju da bi se što više ljudi informisalo i pripremilo za katastrofu. Obećao je da će objaviti i mesto koje će zadesiti tragedija kada ga sazna i da je jedini način da se katastrofa zaustavi - zajednička molitva.

Može li Bard stvarno da predvidi šta će se i gde dogoditi, ili je sve jedna velika i bezobrazna reklama (ako se nesreća dogodi, postaće poznat kao pravi prorok, a ako se ne dogodi, tvrdiće da je masovna molitva pomogla), pokazaće vreme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo