Rovinj i Vrsar – nezaobilazna odredišta tijekom cijele godine

27.4.2011.
15:33
VOYO logo

Posljednjih nekoliko godina ključni subjekti razvoja turističke ponude gradova, a posebice http://www.maistra.hr/?utm_source=www-net-hr&utm_medium=PR&utm_term=net_hr-lPR-leisureHR-link1&utm_content=First&utm_campaign=leisure kao vodeća hotelijerska kompanija u Hrvatskoj, originalnim i kreativnim projektima te kontinuiranim usmjerenjem na kvalitetu, grade imidž Rovinja i Vrsarakao atraktivnih cjelogodišnjih odredišta koje svojim gostima mogu ponuditi puno više toga od mora, sunca i plaže.

Rovinj danas, između ostalog, raspolaže s prvim boutique hotelom kategorije pet zvjezdica u Istri – http://www.montemulinihotel.com/hr/?utm_source=www-net-hr&utm_medium=PR&utm_term=net_hr-lPR-leisureHR-link2&utm_content=First&utm_campaign=leisure, te luksuznim all-suite hotelom na otoku Sv. Andrija dok će ovog ljeta biti otvoren hotel Lone, prvi dizajn hotel u Hrvatskoj, također s pet zvjezdica. Tu su i hotel Istra na otoku sv. Andrija nedaleko od Rovinja, prepoznatljiv po svom wellness centru na temu Mediterana te hotel Eden koji već godinama slovi kao najbolji hotel s 4 zvjezdice na Jadranu. Vrsarje paks druge strane idealno odredište za sve one koji svoj boravak žele provesti aktivno. Resorti Belvedere i Petalon koji danas predstavljaju jedne od najboljih resorta na Jadranu kategorije četiri zvjezdice, nude obilje sportsko - rekreativnih sadržaja za sve uzraste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvanredna enogastronomska ponuda destinacije još je jedan od neizbježnih motiva dolazaka turista u Rovinj i Vrsar. Fine dining restorani http://www.winevault.com.hr/?utm_source=www-net-hr&utm_medium=PR&utm_term=net_hr-lPR-leisureHR-link3&utm_content=First&utm_campaign=leisure i Mediterraneo u hotelu Monte Mulini kojima vješto upravlja Chef Tomislav Gretić, restoran Maestral koji se nalazi uz sam gradski trgRovinja i mnogi drugi, odredište su za sve ljubitelje dobre hrane i vrhunskog vina dok su gastronomske manifestacije poput ''Maistra predstavlja najbolje u Istri'', „Vikend svjetskih kuhinja“, „Večeri ribarske tradicije“, najbolji način za upoznavanje s autentičnim gastronomskim običajima i kulturom destinacije ali i cijeloga svijeta. Poželite li i sami okušati svoje vještine u kuhanjutu su Maistrine gastronomske radionice s aromatičnim biljkama, tartufima ili ribom u kojima ćete bok uz bok s vrhunskim chefovima učiti tajne zanata.

U bilo koje doba godine se odlučite posjetiti Rovinj i Vrsar, moći ćete biti dio tradicionalnih manifestacija ili internacionalnih festivala i koncerata koji se organiziraju na raznim lokacijama na travnjaku ili uz bazene hotela, na središnjem gradskom trgu ili u prostorima bivše tvornice duhana. Rovinj je tako već tradicionalno domaćin evenata poput Photo Daysa, Rovinj springjazza, festivala podvodnog filma, WeekendMedia Festivala, Međunarodnog ljetnog salsa festivala i sl. dok suDeeDeeBridgewater, KurtElling, Simone, PaulJoung, Maxim Mrvica, David Guetta, samo dio imena svjetski poznatih glazbenika i izvođača koji su svoje nastupe održali u Rovinju. Slike i riječi na žalost u ovom slučaju nisu dovoljne da bi se prenijele sve posebnosti ovih dvaju destinacija, stoga za pravi doživljaj već ovog proljeća valja uputiti u Istru u Rovinj i Vrsar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo