Posao iz snova: Za gledanje utakmica dobiva 190.000 €!

'Dovoljno sam zaradio i osigurao se za cijeli život.

13.4.2011.
15:52
VOYO logo

Joe Šimunić prilično je iznenadio izjavom da mu igranje u HNL-u ne bi nimalo smetalo, unatoč astronomski visokoj plaći koju zarađuje u Hoffenheimu, gdje uopće ne igra. Tek pomalo trenira i gleda utakmice s klupe.

"To je zanimljivo, čak jako zanimljivo. U svakom slučaju Hajduk je velik klub, baš kao i Dinamo. Međutim, prije nego što počnem pregovore s bilo kojim potencijalnim poslodavcem, moram razriješiti situaciju na aktualnoj adresi. Nije sve u novcu, nogomet igram iz gušta. Što se financijske strane tiče, dovoljno sam zaradio i osigurao se za cijeli život. Volim igrati, želim igrati, i to će mi biti glavna ideja kojom ću se voditi kod izbora kluba za sljedeću sezonu. Žalosno je što u Hoffenheimu ne mogu dobiti šansu. Kad već spominjete Hajduk i Dinamo, to su klubovi bogate tradicije i normalno je da su mi interesantni", odgovorio je Šimunić na pitanje o dolasku u Dinamo ili Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popularni Joe još godinu dana ima ugovor s Hoffenheimom, gdje uopće ne igra, ali ima fantastičnih 2,3 milijuna eura godišnje plaće. U šali kaže da je 's ono malo inteligencije koje ima' shvatio da u njemačkom klubu neće igrati bez obzira koji trener dođe. A igranje je za njega jako važno, 33 su mu godine.

"Za mene uopće nije važno tko je šef struke. Nije trener razlog zašto nisam u udarnoj postavi. Ono malo inteligencije koliko imam bilo mi je dovoljno da shvatim kako niti ubuduće neću igrati. Tko god bude trener. Dakle, kad bih ostao sljedeće sezone, čekala bi me ista sudbina kakvu sada proživljavam", zaključio je Šimunić u razgovoru za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je potez na čelnicima Hajduka i Dinama.

specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija 2

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo