Play ponuda

VELIKO SRCE POLICAJCA: / Podijelio obrok s beskućnicom, majkom četvero djece

Image
Foto: YouTube/Screenshot

Policajčev tihi čin ljudskosti na kraju je dobio hvalu kakvu je i zaslužio, piše Huffington Post.

21.5.2016.
9:35
YouTube/Screenshot
Play ponuda

Baš kada je odlazio sa suda, policajac države Massachusets Luke Bonin primjetio je Lynn Murphy, beskućnicu i majku četvero djece kako prosi uz cestu te joj je kupio hranu.

Image
DOBRO SE DOBRIM VRAĆA: /

Platila doručak policajcu, ali nije očekivala ovakvu reakciju

Image
DOBRO SE DOBRIM VRAĆA: /

Platila doručak policajcu, ali nije očekivala ovakvu reakciju

Kada ga je vidjela kako joj prilazi, žena je mislila da ju želi otjerati zbog prosjačenja te je odmah rekla da odlazi. No on joj je pružio hranu.

"Mislila sam da će mi samo dati obrok, ali on mi je rekao 'Dođi tu otraga, tako je lijep dan. Imati ćemo piknik'. To me je dirnulo u srce", ispričala je poslije beskućnica medijima.

Ono što se zatim dogodilo bilo je van njihove kontrole. Jedan ih je prolaznik snimio kako zajedno jedu, i priča o policajcu koji je podijelio obrok s prosjakinjom proširila se internetom.

shimmer fallback
shimmer fallback

Policajac očito nije namjeravao naprviti veliku šou od onoga što je učinio, ali je unatoč tome njegov čin zadobio veliku pozornost, te je došao i do njegove postaje.

"Policajac Bonin, znamo da ne želiš niti očekuješ publicitet. Znamo da nisi htio biti primjećen, ali jesi, i svi na poslu su ponosni na tebe" objavili su njegovi kolege na Facebook stranici postaje. "Pohvaljujemo te za tvoj nesebični čin, te što si 'učinio pravu stvar' ze neke manje sretne od većine ljudi."

Iako se priča brzo proširila, u početku nije bilo baš najjasnije što se točno dogodilo. Trebalo se je malo potruditi da bi se saznala cijela priča.

"Morali smo izvući priču iz njega", rekao je David Procopio, glasnogovornik državne policije.

Play ponuda
Play ponuda