PROGOVORIO DOBROČINITELJ: / Konobarici ostavio više od tisuću dolara napojnice, evo zašto..

Image
Foto: Facebook

Prije samo dva tjedna, u maleni restoran u Utahu, ušetao je nepoznati muškarac. Zatražio je da mu dodijele stol koji poslužuje konobarica koja nema obitelj.

16.4.2016.
7:42
Facebook
Play logo

Jedna od konobarica koje su ga posluživale napisale su post. Željela je cijelom svijetu reći što je ovaj čovjek učinio. Napisala je:

"Danas sam upoznala anđela. Tražio je konobaricu koja nema obitelj. U restoranu je objedovalo sedam obitelji, svima jeplatio račune... Kada sam ga pitala zašto je to učinio rekao je: "Obitelj je najvažnija stvar na svijetu. Ja sam svoju izgubio." Pogledala sam te u oči i došlo mi je da zaplače, (to je razlog zašto sam tako brzo otišla od tebe), a kada sam došla iza pulta, briznula sam u plač. U tvojim je očima bilo jako puno tuge", napisala je konobarica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je dodala kako je stranac, osim što je svima platio ručak, a što ga je koštalo oko 1000 dolara, ostavio konobarici što ga je posluživala 1500 dolara. Taj novac njoj je značio spas. Pojasnila je i zašto:

"Željela sam da znaš kako je konobarica Chrystal koju si tražio živjela u skloništu za beskućnike, zajedno sa svojim sinom. Štedjela je za najam stana. Tvoj je račun bio 21.34 dolara, a ti si tome dodao 1500 dolara napojnice. Zahvaljujući tebi, idućeg tjedna seli se u novi dom. Zahvaljujući tebi, 7 je obitelji ručalo besplatno", napisala je žena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Chrystal mi je rekla kako se noć prije tvojeg dolaska molila Bogu za čudo, a onda si se pojavio ti. Otišao si prije no što smo ti stigli zahvaliti. Nadam se kako ovo čitaš jer ti si divna osoba koja je dobila naklonost naših srca. Hvala ti", poručila je žena strancu.

Nakon samo dva tjedna, novinari su strancu ušli u trag. Ime mu je Briggs Van Ness i stvarno je osebujan dečko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odgojila me samohrana majka šestoro djece. Svi smo odrastali u teškom siromaštvu. Noći sam provodio po tuđim kućama, moja je mama oboljela od raka, ali nekako smo ipak preživljavali. Godinama sam patio gledajući ju kako se iscrpljuje dok je nastojala nama priskrbiti da imamo što jesti. Odgajala nas je da budemo dobri ljudi i pomažemo drugima", rekao je za Fox News.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nekoliko godina kasnije, izgubio sam svoju obitelj, jer sam završio u zatvoru. Bio sam stvarno loša osoba. Nakon toliko godina borbe sa demonima, konačno sam pronašao svjetlo. Sada pomažem drugima, jer sam tako odgajan. Nastojim biti bolja osoba", rekao je Van Ness.

Play logo

"Vlasnik sam uspješne tvrtke i pomažem ljudima, onoliko koliko smatram da trebam i mogu", rekao je čovjek čija su dobra djela, konačno, dobila lice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo