DOŽIVJELA 5 MINUTA SLAVE / Nitko joj ne vjeruje, ali: 'Moje ime je Barbie Oppenheimer. Ovo ludilo dodalo je još zabave mom životu'

Image
Foto: Profimedia, Facebook

'Ludilo za Barbenheimerom dodalo je još malo zabave mom ionako dobrom životu. Bilo je jako zabavno', rekla je Barbara Oppenheimer

2.9.2023.
15:25
Profimedia, Facebook
Play logo

Barbara "Barbie" Oppenheimer doživjela je uzbudljivo ljeto zbog dva filma koji su izašli u kinima isti dan - "Barbie" Grete Gerwig i "Oppenheimera" Christophera Nolana i sve što je vezano uz njih privlači pažnju.

Ova 68-godišnja baka iz Amerike nosi ime i prezime po dva najveća filmska hita ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

"Ludilo za Barbenheimerom dodalo je još malo zabave mom ionako dobrom životu. Bilo je jako zabavno", rekao je Oppenheimer za The Post. “Jako se zabavljam s tim ludilom. Uvijek je važno prihvatiti slučajnost u životu, zar ne?"

Dok njezini prijatelji misle da je to "prekrasna slučajnost", Oppenheimer je rekla da su mnogi stranci zatečeni kad se ona predstavi.

“Većina ljudi mi ne vjeruje kad izgovorim svoje ime. Misle da se šalim", rekla je za The Post. Dodala je da se i njezina dva sina vole šaliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

"Bili smo svi zajedno kako bismo proslavili 70. rođendan mog supruga kada se pojavio intervju za Slate, i naravno, kritizirali su moje odgovore", rekla je, referirajući se na nedavni intervju na stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj stariji sin kupio mi je Barbenheimer majicu kratkih rukava za rođendan u listopadu, ali bio je razočaran što sam je već imala", rekla je.

Image
LEGENDARNA IRIS /

Ova se karizmatična dama odbija umiroviti: Ikona mode i stila proslavila 102. rođendan, ali i dalje 'šiba' punom parom

Cijela situacija je za nju komična

"Većina mojih unuka je premlada da bi razumjela ludost, ali moja najstarija unuka, koja ima samo 7 godina i nekada je bila velika obožavateljica Barbie, bila je zaintrigirana."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

U tom intervjuu, Oppenheimer je rekla da je sigurna da će njezino "ljeto slave" brzo proći, ali njoj je cijela stvar "prilično smiješna".

"Imao sam prijatelje sa fakulteta širom svijeta koji su mi slali poruke tog vikenda kad su fiklmovi izašli", rekla je Oppenheimer Slateu. “Bilo je sjajno što su ih objavili u isto vrijeme. Stvarno je vratio ljude u kina.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada se možda zove Barbara, ali kada je bila mlađa je jako voljela lutkicu i nije joj smetalo ako bi je oslovljavali s Barbie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi su se tada htjeli zvati Barbie, ali ja sam negdje s 12 godina odlučila promijeniti ime u Barby, a kasnije sam tražila da me zovu Barb. Odrasla sam u Milwaukeeju, naravno da sam bila Barb. Ali kad sam diplomirala i tražila posao postala sam Barbara, zvučalo je ozbiljnije.”

Barbara je pogledala Oppenheimera i nakon toga Barbie i oba filma su joj se svidjela. Inače njeno prezime nije slučajno, naime suprug je doista u rodu s J. Robertom Oppenheimerom, u trećem koljenu.

"Ipak, nisam sigurna da se mom suprugu svidjela Barbie", smije se Barbara dodajući da ne zna koji joj je film bolji. "Ne mogu se odlučiti, ali drago mi je da sam ih gledala oba."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

POGLEDAJTE VIDEO Barbie ili Oppenheimer: Najiščekivaniji filmovi godine

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo